Minecraft Story Mode

Minecraft: Story Mode, nieuwe game gebaseerd op Minecraft

Minecraft: Story Mode is een nieuwe game op basis van Minecraft, waarbij je met vrienden op avontuur gaat om Gabriel the Warrior te ontmoeten.

Minecraft Story Mode

Minecraft: Story Mode is een gloednieuwe game voor iOS en Android. Hoofdfiguur Jesse gaat in de eerste episode ‘The Order of the Stone’ op avontuur in de Overworld. Daarbij krijg je voor het eerst een dialoog te horen, ingesproken door bekende namen zoals Patton Oswald, Ashley Johnson en Scott Porter. Dit zijn de stemmen die je kent van Ratatouille, Tales from the Borderlands, Futurama, Batman: Arkham Knight en dergelijke. Er zitten 5 secties in de game, die je los moet aanschaffen. Ter introductie krijg je 25% korting.

Minecraft Story Mode: poppetjes

Minecraft: Story Mode

Telltale Games bouwt met deze game voort op het succes van de originele Minecraft-game. Het is dan ook in samenwerking met Mojang gemaakt, de oorspronkelijke makers van Minecraft. Je avontuur start in Overworld en gaat verder in de Nether, End en nog verder.

Terwijl je in EnderCon bent, waar je hoopt Gabriel the Warrior te ontmoeten, ontdekken jij en je vrienden dat er iets vreemds aan de hand is. Onheilspellends zelfs. Je gaat op onderzoek uit om de Order of the Stone te vinden, zodat je de wereld kunt redden. De game ontwikkelt zich door de keuzes die je maakt, van de dingen die je zegt tegen anderen en welke beslissing je neemt op het moment dat je in keiharde actie verstrikt bent geraakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2015, 21:19
Categorie Apps
Onderwerp minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.