onedrive-apple-watch-breed

Microsoft OneDrive laat je foto’s op je pols bekijken

De Microsoft OneDrive-app heeft een update gekregen, zodat je straks foto's die op OneDrive staan kunt bekijken op de Apple Watch.

onedrive-apple-watchMicrosoft laat er geen gras over groeien: ze brengen nu alvast een update van de online opslag-app OneDrive uit, die je pas over een week nuttig kunt gebruiken. De vernieuwde OneDrive-app geeft je de mogelijkheid om de meest recente foto’s en fotoalbums op je Apple Watch te bekijken. Het gaat om foto’s die bij Microsoft zijn opgeslagen. Je kunt ook zoeken naar foto’s op basis van tags. En het is zelfs mogelijk om foto’s die je niet mooi vindt meteen vanaf je Apple Watch te wissen.

OneDrive-foto’s op je Apple Watch

microsoft-onedrive-fotosDe OneDive-app bevat ook nieuwe functies voor mensen die gewoon een iPhone of iPad gebruiken. Je kunt nu zoeken naar trefwoorden binnen PDF-bestanden en bij het bekijken van een PDF swipen om van pagina naar naar pagina te gaan. Verder kun je met de vernieuwde app meteen PDF-documenten printen vanaf je iPhone en iPad, zonder dat je daarvoor weer aparte apps nodig hebt. Volgens Microsoft was dit een wens van gebruikers, die feedback hadden ingezonden. Microsoft heeft sinds kort ook een API (application programming interface), die ontwikkelaars in staat stel om hun apps beter samen te laten werken met Microsoft’s online opslagdienst.

De afgelopen dagen brengen heel wat appontwikkelaars updates uit, die nieuwe functies voor de Apple Watch bevatten. De meest interessante bespreken we op iCulture in een apart artikel. De rest vind je de komende tijd terug in een apart blokje in de rubriek iCulture Vandaag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2015, 18:36
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, microsoft, onedrive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.