Remote-Desktop-Beta

Microsoft start beta voor nieuwe Remote Desktop Mac-app

Microsoft heeft een nieuwe betaversie van de nieuwe Remote Desktop-app beschikbaar gemaakt. Je kunt zelf de nieuwe app al uitproberen door de betaversie te downloaden.

Microsoft staat op het punt om de Remote Desktop app voor Mac van een flinke opknapbeurt te voorzien. De vernieuwde app kun je nu alvast uitproberen als betaversie.


Remote-Desktop-Beta

De app Microsoft Remote Desktop is gewoon nog te vinden in de App Store, maar bevat nog niet de nieuwe functies die de Remote Desktop-app naar 2015 trekken. Als je de Microsoft Remote Desktop beta opent zul je direct zien dat het design flink op de schop is gegaan. Met de app kun je een Windows PC op afstand bedienen vanaf je Mac.

Pre-release van Remote Desktop voor Mac

Het gaat echter wel om een pre-release app waarin nog niet alle functies verwerkt zitten. Houd er dus rekening mee dat je wat vaker tegen vastlopers en glitches aanloopt dan je gewend bent.

Remote-Desktop-Mac

Naast het vernieuwde design is het gemakkelijker om met meerdere accounts tegelijk de Mac-app te gebruiken. Ook kun je (eindelijk) nu knippen, plakken en kopiëren in een remote sessie met Mac-commando’s (cmd C, V en X).

Volgens Microsoft worden er geleidelijk nieuwe functies aan de beta-app toegevoegd, waaronder de ondersteuning voor meerdere schermen. Als je mee wilt doen aan de beta van de nieuwe Remote Desktop, dan kun je de app via deze link downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2015, 20:45
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen microsoft, remote desktop
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.