iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 12 augustus 2015

Wat gebeurde er zoal op iCulture, op woensdag 12 augustus? We zetten alle artikelen van de dag op een rij in een nieuwe iCulture Vandaag.

iCulture Vandaag logo
Of je nu voor de nieuwste apps, tips of Apple nieuwtjes naar iCulture komt, alle categorieën zijn vandaag goed vertegenwoordigd. Zo doken de iPhone 6s en 6s Plus op in webdata, krijgt iPad mini 4 waarschijnlijk multitasking en behandelen we onder meer RollerCoaster Tycoon 3 en EA Sports FIFA. Wil je een iPod touch kopen? Ook dat behandelen we vandaag op iCulture.

Nieuws

Accessoires

  • We schreven een uitgebreide review van de Nest Protect tweede generatie. Deze rookmelder is op allerlei punten verbeterd ten opzichte van z’n voorganger. De aanschaf waard? Dat lees je in onze review.
  • Whook is een supersimpele wandlader voor de Apple Watch. Want die had je vast nog niet.
  • De Wearsafe noodknop is gemaakt om snel je vrienden op de hoogte te stellen in geval van nood.

Tips en gidsen

Apps

iCulture Deals

  • iCulture Deals is ook vandaag de aangewezen plek voor alle goedkope apps, games, accessoires en nog veel meer koopjes.

Meer vandaag

Quest
Deze apps en updates waren te leuk om te laten liggen.

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De NOS Journaal-app ondersteunt nu ook de Chromecast.
  • Foursquare City Guide (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Foursquare geeft het Saves-scherm een grondige make-over.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Originele to-do-app Quest is nu ook beschikbaar voor je Apple Watch.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.