Meerdere applicaties gelijktijdig updaten in iOS 4.3

Een Italiaanse site heeft ontdekt dat het in iOS 4.3 mogelijk is meerdere applicaties gelijktijdig te updaten, in plaats van na elkaar.

Gelijktijdig updaten in iOS 4.3Als je in App Store bij Updates op ‘Werk alles bij’ klikt, werkt je iPhone vervolgens alle applicaties achter elkaar bij. Daadwerkelijk gelijktijdig updaten van meerdere applicaties is niet mogelijk. Daar komt verandering in met de nieuwe versie van iOS. In de Golden Master Candidate van iOS 4.3 (dat is in principe de versie die ook daadwerkelijk wordt aangeboden als update) is het plots wel mogelijk om meerdere applicaties tegelijk te updaten. Maximaal drie apps kunnen tegelijk worden gedownload en geïnstalleerd, meldt de Italiaanse site iSpazio.


Als het gaat om het installeren van applicaties zit er nog een verbetering iOS 4.3. Je kunt het installeren van een app namelijk nog annuleren tijdens het proces. Dit werkt door lang op het icoontje van de installerende app te klikken en zodra die gaat ‘wiebelen’ op het kruisje te klikken.

Het wachten is nu totdat iOS 4.3 beschikbaar komt. Apple heeft aangekondigd dat de update vrijdag komt, maar er gaan geruchten dat hij al eerder beschikbaar komt. iTunes is er sinds gisteren in ieder geval klaar voor.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.