Meerdere applicaties gelijktijdig updaten in iOS 4.3

Een Italiaanse site heeft ontdekt dat het in iOS 4.3 mogelijk is meerdere applicaties gelijktijdig te updaten, in plaats van na elkaar.

Gelijktijdig updaten in iOS 4.3Als je in App Store bij Updates op ‘Werk alles bij’ klikt, werkt je iPhone vervolgens alle applicaties achter elkaar bij. Daadwerkelijk gelijktijdig updaten van meerdere applicaties is niet mogelijk. Daar komt verandering in met de nieuwe versie van iOS. In de Golden Master Candidate van iOS 4.3 (dat is in principe de versie die ook daadwerkelijk wordt aangeboden als update) is het plots wel mogelijk om meerdere applicaties tegelijk te updaten. Maximaal drie apps kunnen tegelijk worden gedownload en geïnstalleerd, meldt de Italiaanse site iSpazio.

Als het gaat om het installeren van applicaties zit er nog een verbetering iOS 4.3. Je kunt het installeren van een app namelijk nog annuleren tijdens het proces. Dit werkt door lang op het icoontje van de installerende app te klikken en zodra die gaat ‘wiebelen’ op het kruisje te klikken.

Het wachten is nu totdat iOS 4.3 beschikbaar komt. Apple heeft aangekondigd dat de update vrijdag komt, maar er gaan geruchten dat hij al eerder beschikbaar komt. iTunes is er sinds gisteren in ieder geval klaar voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2011, 16:05
Categorie iOS
Onderwerpen app store, installatie, ios 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.