Snooze-opties voor Google Inbox

Meer snooze-opties voor Google Inbox

Google Inbox krijgt meer opties om te snoozen. Je kunt nu ook 'dit weekend' of 'later deze week' een bepaald e-mailbericht beantwoorden.

De Google Inbox-app krijgt meer opties om te snoozen. Voorlopig eerst op Android, pas daarna op iOS. Die aankondiging komt niet helemaal toevallig vandaag: vanaf 26 februari houdt Mailbox ermee op. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor Mailbox, waaronder Google Inbox.

Snooze-opties voor Google Inbox

Snooze-opties voor Google Inbox

De snooze-optie is in veel e-mailapps toegevoegd, omdat het verbazend handig is. Heb je geen tijd om een bepaald bericht te beantwoorden, dan stel je het gewoon naar later vandaag, morgen of ergens in de toekomst uit. Voorheen had je bij Inbox een beperkt aantal keuzes zoals vandaag, morgen, volgende week en ooit. Daarnaast kon je een zelfgekozen tijd kiezen, maar dat kostte wat meer moeite om in te voeren en dat is nou juist niet het idee van snel e-mail doorwerken.

Het snooze-menu van Inbox heeft in de Android-app een andere indeling gekregen; de iPhone-versie moet nog volgen. Het menu lijkt daardoor meer op die van Mailbox. De iconen zijn groter en het is makkelijker om erop te tappen. Kies je de optie ‘dit weekend’ dan kun je zelf aangeven wanneer dat voor jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld alleen op vrijdag, zaterdag of zondag, van zaterdag tot zondag of nog enkele andere combinaties. Meer informatie kun je lezen in een blogposting bij Google. Zijn de opties bij jou nog niet zichtbaar, dan kan dat kloppen: de iOS-versie is nog niet bijgewerkt met deze extra snooze-opties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2016, 19:37
Categorie Apps
Onderwerpen google, inbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.