Beats Fendi blauw

Beats brengt peperdure Beats x Fendi Pro-hoofdtelefoon uit

Beats heeft samen met Fendi lederen hoofdtelefoons uitgebracht, vanwege de Milan Fashion Week. De Beats x Fendi Pro zijn wel peperduur.

Apple’s dochterbedrijf Beats timmert lekker aan de weg. Ze gaan bepaalde modellen van Volkswagen voorzien van BeatsAudio en voor momenten dat je niet in de auto zit hebben ze nu ook iets nieuws: Fendi Pro. Het gaat om een speciale uitvoering van de Beats-hoofdtelefoon die geheel bekleed is met leer en €1299 kost. Aanleiding is de Milan Fashion Week, die van 24 tot 29 februari plaatsvindt in Milaan.

Beats Fendi blauw

Beats x Fendi Pro

Beats werkte hiervoor samen met het modemerk Fendi. Het gaat blijkbaar goed met Apple’s pogingen om een modemerk te worden, want het Franse Vogue merkte de met leer beklede oorschelpen al op. Er is gekozen voor Selleria-leer in de kleuren zwart, wit, vuurrood, cyaanblauw, zonnebloemgeel, asfaltgrijs, hemelsblauw. Er zit een RemoteTalk-kabel bij, die geschikt is voor iOS-apparaten zodat je telefoongesprekken kunt aannemen en de muziek kunt bedienen.

De professionele Beats Pro geeft volgens de fabrikant de kwaliteit terug, die bij hedendaagse compressie verloren gaat. Je zou de muziek dan kunnen horen zoals de artiest het heeft gehoord in de studio.

Beats Fendi Pro: meerdere kleuren

Er is alleen wel een probleem: stel dat de iPhone 7 echt zonder koptelefoonaansluiting op de markt komt… dan zit je mooi met je prijzige Beats x Fendi Pro-hoofdtelefoon. De oordoppen staan op de Nederlandse webpagina van Beats (ja, die bestaat zowaar!) maar om te kopen zul je naar een van de exclusieve boetieks en warenhuizen moeten gaan waarmee Apple samenwerkt. Het gaat om Selfridges (Londen), Colette (Parijs) en KaDeWe (Berlijn). Woon je in de buurt van een Fendi-boetiek in Frankrijk, Duitsland, Engeland of Italië dan kun je ook daar terecht. Je krijgt er een fraai tasje bij, in de kleur van de headset.

Beats Fendi in geel

Beats Fendi-tasje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2016, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, hoofdtelefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.