ipad smart cover

Magische iPad-covers in Apple Store gaan vanzelf open

Apple heeft etalages in de Apple Store voorzien van magie: iPads met Smart Covers gaan automatisch open en dicht.

ipad smart coverApple heeft wat magie in de nieuwste etalages van de Apple Store gestopt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat ze gewoon een slimme constructie met magneetjes hebben bedacht. In de Apple Store in Regent Street (Londen) zijn de iPads met Smart Covers al te zien. Ze openen en sluiten vanzelf, zonder dat er een mens (of een zichtbare truc) aan te pas komt.

De Smart Covers zelf werken met magneetjes. Die zorgen ervoor dat de flap dicht blijft zitten en dat het scherm automatisch inschakelt zodra je de cover opent. Je gebruikt de magneten ook om de flap in allerlei standen op te rollen, zodat je comfortabel video kunt kijken. Andere fabrikanten namen het idee over, zoals Amazon met de Kindle Fire en Google met de Nexus 9. En natuurlijk maakte ook Samsung een soortgelijke oprolbare cover.

De iPad Smart Cover is voor €39 te koop in de Apple Store.

Apple doet wel vaker gekke dingen in de etalages, zoals gigantische iPhones en iPads, maar tovertrucs zagen we nog niet veel eerder. Of de magische iPads ook naar de Amsterdamse, Haarlemse en Haagse Apple Store komen, is nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2015, 13:43
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, cover, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.