macOS Mojave FaceTime

Apple brengt macOS 10.14.3 opnieuw uit met fix voor FaceTime-bug

Apple heeft zojuist macOS 10.14.3 opnieuw uitgebracht, een update die de FaceTime voor groepen-bug oplost. De update komt drie weken na een eerdere release van macOS Mojave 10.14.3.

Eerder vanavond bracht Apple ook iOS 12.1.4 uit, die dezelfde bug oplost met FaceTime voor groepen. De update is te downloaden via de Systeemvoorkeuren. Daar vind je sinds Mojave de mogelijkheid om het besturingssysteem van de Mac te updaten. Apple noemt in de releasenotes dat er sprake is van een beveiligingsupdate.


De FaceTime voor groepen-bug speelde zowel op iOS als op macOS en gaf iemand de mogelijkheid om mee te luisteren via een groepsgesprek in FaceTime, ook als de andere persoon nog niet had opgenomen. Voor de andere persoon zag het eruit alsof er nog geen verbinding was.

macOS 10.14.3 update

Apple haalde de servers voor groepsgesprekken via FaceTime offline zodra het probleem was ontdekt en beloofde een update. Later bleek echter, dat Apple al een week eerder was gewaarschuwd door een tiener en zijn moeder. Zodra je de update hebt geïnstalleerd zou het bellen met 32 mensen tegelijk weer moeten werken.

macOS Mojave 10.14-3 opnieuw uitgebracht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2019, 19:35
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen facetime, macos
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.