Toetsenbord in MacBook Pro 2021.

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple brengt in maart een MacBook Pro met M2 uit’

Volgens twee bronnen gaat Apple al begin maart een nieuwe MacBook Pro met M2 chip uitbrengen. Het design blijft waarschijnlijk hetzelfde, maar of er ook een Touch Bar en ProMotion in zit is nog de vraag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Als het om het basis model gaat dan is het geen “al” maar pas. Het model is al 1.5 op de markt

  2. Ook jammer dat alleen over een 13 inch wordt gesproken. Veel te klein voor lekker te werken. De air kan 13 inch voor portabiliteit, maar een pro model moet je ook wel net als 2021 modellen een grotere variant hebben.
    Wil je 14 inch of groter om thuis lekker te surfen of wat thuiswerk doen ben je gelijk een mega bedrag van een pro 2021 kwijt met overkill specificaties.

    Jammer dat Apple altijd is van de “wat wij bieden is goed en pas je aan” in plaats van mogelijkheden (voor een redelijke prijs die de gebruikers echt willen) of er een upgrade van te maken die altijd een dure meerprijs heeft en iedereen die even nadenkt over de toekomst zal nemen. (Zoals de iPhones vroeger al met 16 gb (te weinig) geen 32 gb bieden (wat iedereen zoekt!) maar dure upgrade naar 64 gb aansmeren omdat dit de enige logische keus is door gebrek aan upgraden achteraf)

  3. Ik neem toch aan dat Apple eerst even de problemen in de supply keten oplost voor de MacBook Pro met M1 Pro en M1 Max processoren voordat ze deze update op het basismodel gaan uitbrengen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.