Reacties voor: Apple vernieuwt instapmodel MacBook Pro voor het nieuwe studiejaar

Alle modellen nu met Touch Bar
Apple heeft het instapmodel van de MacBook Pro vernieuwd. De 13-inch met Touch Bar en Touch ID heeft de nieuwste quad-core processor. Studenten kunnen dit model voor een gereduceerde prijs aanschaffen. Opmerkelijk is dat het instapmodel zonder Touch Bar niet meer bestaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Toch jammer dat het MBO uitgesloten is van de korting.

  2. Nog opmerkelijker is dat de 12″ Macbook niet meer op de site staat.

  3. Nu zit ik met de mbp zonder touchbar 🤦🏻‍♂️

  4. Nette update. Maar het verschil met de ‘oude’ Macbook Pro (Turbo Boost tot 4,1 GHz en Iris Plus Graphics 655) versus de ‘nieuwe’ Macbook Pro (Turbo Boost tot 3,9 GHz en Iris Plus Graphcis 645) is toch niet heel erg groot? Terwijl het wel 250 EUR scheelt.

  5. Origineel geplaatst door Youp
    Toch jammer dat het MBO uitgesloten is van de korting.

    Via sites als slim.nl kan het gewoon en Apple controleerde niet op je studenten kaart

  6. Nette update. Maar het verschil tussen de ‘oude’ Macbook Pro (Turbo Boost tot 4,1 GHz en Iris Plus Graphics 655) en de ‘nieuwe’ Macbook Pro (Turbo Boost tot 3,9 GHz en Iris Plus Graphics 645) is toch niet heel groot? Het scheelt wel €250…

  7. Jammer dat de macbook zonder touch bar verdwijnt. Ik heb een 15″ met touch bar van m’n werkgever, en ik vind die touch bar echt helemaal niks. Het ziet er leuk uit, maar voor mij werkt het niet. Zit er altijd mee te klooien. Privé heb ik een 13″ van voor het touch bar-tijdperk, dus dat wordt huilen als die aan vervanging toe is..

  8. @Siep: Mijn beestje is al van 2011 dus je kan misschien nog effe mee. Alleen word hij warm en begint hij te blazen voor niets.

    Ik twijfel toch nog ivm het toetsen bord. Kan wel korting krijgen via benefits website. Denk dat ik beter in de pro investeer omdat het langer gaat meegaan dan de air. maar zoals ik eerder geen nieuwe kocht vanwege het toetsenbord probleem is het misschien wachten tot Ifix it het uit elkaar haalt. Dus dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe macbook pro’s meer. Ik twijfel of ik het al ga halen omdat ik net ook al net een woning gekocht met al de inrichting kosten die erbij komt kijken om het meeste aan homekit aan te sluiten.

  9. Mooier was het geweest als instapmodel 256 GB disk had ipv touchbar. 128 GB is echt te weinig.

  10. Origineel geplaatst door Chippie
    Mooier was het geweest als instapmodel 256 GB disk had ipv touchbar. 128 GB is echt te weinig.

    Ook mijn eerste reactie. Me iphone heeft zelfs nog meer geheugen! 🙂

  11. @Chippie: 128gb heb ik nog steeds meer dan zat aan, heb 90gb van mijn 128gb nog vrij.
    Dan staan er paar spelletjes op en apps, en nog 90gb over.

  12. De nieuwe Macbook Air en Pro hebben toch de toetsenborden met het butterfly mechanisme (waarschijnlijk dus niet aangepast). Citaten:

    Het toetsen­bord van de nieuwe MacBook Air is voorzien van ons vlinder­­mechanisme. De toetsen zijn vier keer zo stabiel als bij een traditioneel schaar­mechanisme, waardoor typen een stuk prettiger is. En dankzij de omgevings­licht­sensor en de toetsen met individuele led‑achter­grond­­­verlichting kun je ook bij weinig licht gewoon doortypen.

    Het toetsenbord van MacBook Pro is voorzien van een vlinder­­mechanisme. De toetsen zijn vier keer stabieler dan bij een traditioneel schaar­mechanisme, zodat typen een stuk prettiger gaat. Elke MacBook Pro heeft nu een stiller toetsenbord. En op het grote Force Touch-trackpad hebben je vingers volop ruimte om te bewegen en klikken.

    Ik twijfel dan toch nog of ik wacht tot Apple met een echt nieuw mechanisme komt.

  13. Origineel geplaatst door Youp
    Toch jammer dat het MBO uitgesloten is van de korting.

    Zover ik weet krijg je bij Apple korting en beats zodra jij vervolgonderwijs volgt (zie voorwaarden van de back-to-school actie), en MBO kun je schalen onder vervolgonderwijs.

  14. Origineel geplaatst door Dennis
    @Chippie: 128gb heb ik nog steeds meer dan zat aan, heb 90gb van mijn 128gb nog vrij.

    Dan staan er paar spelletjes op en apps, en nog 90gb over.

    Knap, mij lukt dat echt niet met Office en de daarbij horende documenten. Beetje foto bibliotheek is ook behoorlijk groot.

  15. Origineel geplaatst door Dennis
    @Chippie: 128gb heb ik nog steeds meer dan zat aan, heb 90gb van mijn 128gb nog vrij.

    Dan staan er paar spelletjes op en apps, en nog 90gb over.

    Ik weet waar jij verder je MacBook verder voor gebruikt maar programma os en programma’s alleen al zijn bijna 128GB laat staan mijn data. Heb een MacBook Pro van 2017 met 2T SSD en staat aardig vol.

  16. @Chippie: Office heb ik er niet op staan alleen wordt en excel van Apple, en gebruik het eigenlijk nooit.
    Foto’s staan niet op mijn MacBook maar op mijn Nas, dat bewaar je toch niet lokaal straks gebeurt er is iets hup foto’s enzo weg.

  17. Lekker balen. 8 weken geleden macbook pro voor 1800 gekocht, nu issue 1500. *pffff

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.