Legend iPhone X

Voor luxepaardjes: 5 speciale uitvoeringen van de iPhone X met goud en glitters

Vind je de iPhone X te gewoontjes? Dan kun je ook kiezen voor deze 5 luxe uitvoeringen, voorzien van 24-karaat goud, parelmoer, diamantjes en dure leersoorten.

Als je de iPhone X nog niet luxe genoeg vindt, kun je kiezen uit talloze speciale uitvoeringen met 24-karaat goud, pythonleder, diamanten of de iets goedkopere Swarovski-steentjes…

Speciale uitvoeringen van de iPhone X

Legend iPhone XSinds allereerste iPhone zijn er mensen die geen genoegen nemen met het standaard model. Iedereen, van middenklasse tot superrijk loopt immers rond met dezelfde iPhone en als je je wilt onderscheiden moet je al snel je toevlucht nemen tot 24-karaat goud, diamantjes en speciale leersoorten. Ook voor de iPhone X zijn er al een paar bedrijven die Limited Editions maken, al kun je erover discussiëren of het toestel er echt mooier van wordt. Twee andere punten van zorg hebben we ook: werkt draadloos opladen nog wel en wordt het toestel niet loodzwaar van zo’n extra laag metaal?

Bij onderstaande aanbieders kun je terecht.

#1 Parelmoer logo
De Finse fabrikant Legend heeft een speciale Aurum-uitvoering van de iPhone X gemaakt. Deze is voorzien van een dikke laag 24-karaat goud met een Apple-logo in parelmoer. De extra luxe uitvoering heeft een logo van diamantjes.

Legend iPhone X

De Fusion-uitvoering heeft een koolstof bekleding met zilveren randen. Er zullen slechts tien stuks van elk type worden gemaakt. De 256GB Fusion kost €3390 en wordt geleverd in een speciale doos. Voor de Aurum betaal je €2950. Alles is uiteraard handgemaakt. Vergeet niet om er meteen vergulde AirPods bij te bestellen.

#2 Gouden draak
‘Gouden Draak’ doet je misschien denken aan een Chinees restaurant, maar het is ook de naam van deze speciale iPhone die het vooral in Azië goed zal doen. Deze uitvoering ‘Lu’ is bedoeld als eerbetoon aan Chinese symbolen en traditionele ornamenten. De inspiratie is afkomstig van Chinese tempels, met in het midden een 24-karaat gouden draak.

iPhone X met gouden draak

De ogen zijn gemaakt van rode diamantjes. Ach, dan valt de prijs van €3590 toch wel mee? Heb je niets met Chinese mythologie, dan kun je ook kiezen voor de neutralere Momentum-uitvoering met willekeurige krulmotiefjes en een grote ruit van parelmoer achterop. Liever een doodskop? Kan ook, dan kies je voor gravering op maat. Er zijn slechts drie winkels die de Legends-producten verkopen, dus je moet er wel wat moeite voor doen.

#3 Gouden randje
Axiom voorziet alle stalen onderdelen voorzien van een laagje goud, dus niet de volledige achterkant. Deze 24-karaat gouden iPhone X is eigenlijk nog best betaalbaar als je het met de andere luxe uitvoeringen vergelijkt. Axiom vraagt er €1482 voor, dus €150 euro meer dan voor de normale 256GB iPhone.

Axiom iPhone X goud

Je zult er wel voor naar de Verenigde Arabische Emiraten moeten vliegen, maar misschien was je dat toch binnenkort al van plan. Hij kan al op 15 november 2017 worden geleverd, waarschijnlijk sneller dan via de Apple Store zelf.

#4 Diamanten of kristallen
Sympathiek: bij Goldgenie hoef je maar de helft van het bedrag als aanbetaling te doen. De rest mag je op een later moment overboeken. Je zou toch denken dat mensen die deze dure iPhones willen hebben het bedrag gewoon op de bank hebben staan. Je kunt kiezen uit geelgoud, roségoud of platinum, met of zonder diamantjes in het logo. De meeste modellen kosten rond de £3500 exclusief BTW.

Gold Genie iPhone X Swarovski

Goldgenie heeft gekozen voor 24-karaat goud. Wie echte diamanten wat te overdreven vindt kan ook kiezen voor Swarovski-kristallen. Deze aanbieder geeft je wel vrij veel keuze: je bepaalt zelf de opslagcapaciteit en of je de spacegrijze of zilveren uitvoering wilt (al zie je daar niets meer van als eenmaal de goudlaag erop zit).

#5 Exotisch leer
OJ Exclusive maakt iPhones op maat. Je kunt kiezen uit 24-karaat goud, rosegoud of platinum, waarbij je zelf bepaalt welke onderdelen in edelmetaal worden gehuld. Bijna alles is daarbij mogelijk. Via een online tool maak je je selectie uit materiaal van de behuizing, knoppen, Apple-logo en meer.

OJ Exclusive iPhone X

Kies je voor leer, dan heb je de keuze uit verschillende kleuren krokodil, python, hagedis of doodgewoon kalfsleer. De prijs is op aanvraag, dus hou rekening dat het duurder zijn dan de andere modellen die we hier bespreken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2017, 15:34
Categorie Accessoires
Onderwerp iPhone X
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.