Louis Vuitton Eye-Trunk krokodillenleer

Louis Vuitton maakt van je iPhone een hutkoffer

Louis Vuitton heeft 'langverwachte' hoesjes voor de iPhone 7 uitgebracht, die eruit zien als een hutkoffer. De naam Eye-Trunk verwijst daar ook naar.

Bij Louis Vuitton kun je je iPhone 7 nu in een prijzig hoesje steken, die eruit ziet als een hutkoffer. Voor €3.800 koop je de meest luxe Eye-Trunk van goudkleurig krokodillenleer, terwijl je voor de goedkopere modellen van canvas rond de €800 kwijt bent. Alle modellen moeten je doen terugdenken aan de tijd dat Louis Vuitton hutkoffers maakte, sinds 1896 voorzien van het overbekende LV-monogram.

Louis Vuitton Eye-Trunk krokodillenleer

Louis Vuitton Eye-Trunk

“Langverwacht”, aldus de handtassenwebsite Purseblog. Hoe heb je al die maanden sinds de iPhone 7 verscheen zonder gekund? Gelukkig zijn de prijzen in Europa wel iets vriendelijker dan in de VS, waar je €5.050 voor het model in krokodillenleer en $1.180 voor canvas betaalt. En dan te bedenken dat over zes maanden alweer een nieuwe iPhone uitkomt…

Louis Vuitton Eye-Trunk iPhone-case

Louis Vuitton liet in oktober deze Eye-Trunk iPhone-hoesjes al zien op de catwalk, met de belofte dat ze in het voorjaar van 2017 op de markt zouden komen. Eindelijk zijn ze er. De naam Eye-Trunk is waarschijnlijk gekozen omdat Apple niet akkoord ging met de naam iTrunk. Je kunt kiezen uit modellen voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, met traditioneel Monogram, Monogram Reverse en Monogram Eclipse.

De modellen voor de iPhone 7 kosten €800 in canvas, waarbij je kunt kiezen uit lichtbruin, donkerbruin en donkergrijs. Voor de modellen voor de iPhone 7 Plus in dezelfde kleuren ben je €850 kwijt. Hoogtepunt van de collectie is het model in goudkleurig leer van €3.800, dat alleen geschikt is voor de iPhone 7 Plus.

Louis Vuitton Eye-Trunk iPhone-case

Louis Vuitton’s website wekt de indruk dat er nog meer versies komen. Dus steek niet al je geld in het duurste model, tenzij je toch niet op een duizendje meer of minder hoeft te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2017, 11:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hoesje, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.