Luxafor is een ‘Niet storen’-lampje voor je MacBook of iMac

Luxafor is een handig indicatie-lampje dat laat zien of je druk bent. Zo voorkom je dat collega's je storen op een ongewenst moment en verhoog je de productiviteit.
Erwin Siekman - · Laatst bijgewerkt:

Werken in een open kantoor heeft veel voordelen. Het is een stuk gezelliger en je kan direct met elkaar communiceren wanneer dat nodig is. Toch heeft het ook nadelen: je bent sneller afgeleid en collega’s komen altijd op het slechtste moment naar je toe met vragen. Om die irritaties te voorkomen en het werken in een open kantoor productief te houden, is er nu Luxafor.

Luxafor toont beschikbaarheid

Luxafor: Niet storen-lampje

Luxafor is een simpel product dat zeer productief kan zijn. Met een magneetje bevestig je het lampje op je Mac en met de usb-ingang voorzie je de Luxafor van stroom. Download het programma op hun site en je kunt weer rustig aan het werk. In de Mac-menubalk komt het icoontje van Luxafor te staan en met één klik op de knop verander je de modus van ‘Available‘ naar ‘Do Not Disturb‘. Het lampje laat niet alleen je beschikbaarheid zien, het laat je ook zien wanneer er een notificatie binnenkomt. Met speciale apps die de afleiding beperken kun je je productiviteit nog verder opvoeren.

Verbindingen via Bluetooth en micro-USB
Op dit moment is de Luxafor alleen verkrijgbaar met een micro-USB-kabel, die in verschillende lengtes (0,5m of 1,5m) verkrijgbaar zijn. Opvallend is dat in het promotiefilmpje ook een Bluetooth-variant wordt getoond; echter is die niet in de webshop te vinden. De maker geeft als antwoord op de vaak gestelde vraag of de draadloze versie weer beschikbaar komt:

Helaas niet. Door beperkte vraag hebben we dit stopgezet. Wie weet, in de toekomst weer.

De Luxafor is via de website van de makers te bestellen voor €30,25 (0,5m micro-USB) en €33,88 (1,5m micro-USB).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2016, 13:26
Categorie Accessoires
Onderwerp productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.