Lingual: gebruik Siri om Engelse woorden te vertalen (jailbreak)

Lingual is een extensie voor de jailbreaktweak AssistentExtensions, waarmee je mogelijkheden aan Siri toevoegt. Door met Lingual te vragen naar de vertaling van bepaalde woorden, laat Siri ze in beeld zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

LingualDe iPhone 4S is inmiddels bijna een week lang gejailbreakt, waardoor jailbreak-ontwikkelaars steeds meer interessante mogelijkheden aan Siri blijven toevoegen. Eén van deze toevoegingen is Lingual, die het mogelijk maakt om Siri als vertaaldienst te gebruiken. Door Siri te vragen een bepaald woord of een zin te vertalen naar een taal, krijg je het antwoord in beeld.

Lingual vertaalt naar meer dan 30 verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Chinees, Russisch, Grieks en Zweeds. Het lijkt er wel op dat je alleen Engelse woorden naar Nederlands kunt vertalen en niet andersom: de Engelse versie van Siri is immers niet in staat om bijvoorbeeld Nederlandse of Griekse woorden op te pikken.

Lingual is een extensie voor de jailbreaktweak AssistantExtensions, een framework waar ontwikkelaars hun eigen toevoegingen aan Siri mee kunnen aanbieden. AssistantExtensions heeft ook een paar eigen toegevoegde mogelijkheden, zoals de optie om apps te starten met Siri of de instellingen van je iPhone te veranderen.

Lingual is gratis verkrijgbaar in de Cydia Store. Om de extensie te gebruiken heb je wel de jailbreaktweak AssistantExtensions nodig.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2012, 20:13
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.