Apple kondigt extra personeelskorting aan: 250 dollar korting op iPad

Apple heeft tijdens een interne bijeenkomst aangekondigd, dat personeel 500 dollar korting op een Mac en 250 dollar korting op een iPad krijgt.

tim-cookApple organiseerde gisteren een Town Hall Meeting, een bijeenkomst voor het hele personeel. Tim Cook zou er “exciting new things” aankondigen en daarbij wisten we al, dat het niet om nieuwe producten zou gaan. Inmiddels is uitgelekt wat de Apple CEO te melden had aan het voltallige personeel: er komen meer voordeeltjes voor eigen medewerkers. Apple-personeel krijgt 500 dollar korting op een nieuwe Mac en 250 dollar korting op een iPad. Het nieuwe kortingsprogramma gaat in juni van start.


Om te voorkomen dat de medewerkers hun familie en vrienden op grote schaal gaan voorzien van nieuwe iPads en Macs, zit er wel een voorwaarde aan. Er mag maar éénmaal in de drie jaar gebruik worden gemaakt van de kortingsregeling. Ook moet een medewerker minimaal 90 dagen in dienst zijn. Het instapmodel van de Mac mini kost 500 dollar en valt daarom buiten de regeling. Het personeel kreeg voorheen al 25% korting op aankopen; de kortingsregeling is daarom vooral gunstiger geworden voor goedkopere Mac-modellen.

Cook feliciteerde het personeel tijdens de bijeenkomst ook met de behaalde resultaten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 januari 2012 om 10:34
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.