Lekker douchen met de Apple Watch! (…zegt Tim Cook)

De Apple Watch onder de douche gebruiken? Het kan gewoon volgens Tim Cook. Dat terwijl vorig jaar nog werd afgeraden om de Apple Watch tijdens het douchen om te houden.

Apple Watch waterDe Apple Watch is “zo goed” bestand tegen water, dat je hem gewoon onder de douche kan dragen. Dit heeft Tim Cook verteld aan een winkelmedewerker in een Duitse Apple Store, aldus iGen.fr. Het zou betekenen dat de Apple Watch beter tegen water kan dan eerst werd gedacht: eerder in september 2014 werd nog afgeraden om hem onder de douche te dragen.


Cook zou aan de Apple Store-medewerker hebben verteld dat hij de Apple Watch overal draagt, ook onder de douche. Wellicht heeft Apple ten opzichte van vorig jaar de waterdichtheid van het horloge verbeterd. De bevinding komt van een indirecte bron: Tim Cook heeft geen officieel statement gemaakt, maar is gehoord terwijl hij met een medewerker sprak.

Tim Cook was gisteren aanwezig in Duitsland, waar hij ook bondskanselier Angela Merkel bezocht. Bovendien ging Cook langs bij de redactie van het Duitse Bild. Bijzonder: zij kwamen afgelopen jaar nog op Apple’s zwarte lijst te staan omdat ze een iPhone 6 hadden verbogen.

https://twitter.com/christianmutter/status/570235702371344384

Eerder dit jaar heeft Tim Cook bekendgemaakt dat de Apple Watch in april wordt verkocht. In de tussentijd wordt er hard gewerkt door ontwikkelaars aan horloge-apps.

Nog een interessant detail van Cook’s bezoek aan Duitsland: Apple Pay zou nog voor het einde van 2015 naar Europa komen. Meer hierover lees je in ons aparte artikel.

Meer over de Apple Watch lees je in ons uitgebreide Dossier: Apple Watch.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.