Leren Folio iPhone X

Apple’s nieuwe iPhone X Folio-hoesje kost 109 euro

Apple's nieuwe Leren Folio-hoes voor de iPhone X kost 109 euro en is er in 4 kleuren. Er zit ook een leuk trucje in.

Als op vrijdagochtend de iPhone X pre-order van start gaat, kun je meteen een nieuw leren hoesje mee bestellen. De iPhone X Leren Folio is het eerste portefeuillehoesje dat door Apple zelf is gemaakt. Je kunt kiezen uit vier kleuren en betaalt 109 euro, bovenop de prijs van je iPhone X.

Leren Folio voor iPhone X kleuren

Misschien gebruik je zelf niet zo’n portefeuillehoesje, maar als je op straat kijkt zie je toch regelmatig iemand bellen met zo’n opgeklapt ‘boekje’ tegen de wang. Voor het eerst brengt Apple nu ook een dergelijk hoesje uit, waarbij je kunt kiezen uit de kleuren taupe, kosmosblauw, zwart of bessenrood. Het is gemaakt van speciaal bewerkt Europees leer, met aan de binnenkant een microfiber bekleding. Aan de binnenkant zijn ook twee vakken aanwezig voor pasjes en papiergeld.

Dit hoesje heeft een trucje ingebouwd, want als je de klep sluit gaat het toestel automatisch in slaapstand, net als bij de iPad-hoezen. Open je de hoes, dan zal het toestel meteen ontgrendeld worden zodra je gezicht in beeld komt.

iPhone X Leren Folio case

Je kunt de Leren Folio gewoon om de iPhone laten zitten als je aan het opladen bent, want draadloos opladen werkt gewoon door de hoes heen.

Verkrijgbaar in de Apple Store voor 109 euro.

Leren Folio iPhone X

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 26 oktober: Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd vanwege de aanstaande verkoopstart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2017, 18:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.