iPhone X appswitcher

Appswitching op iPhone X is magisch 🦄

Het wisselen tussen apps ziet er op de iPhone X magisch uit: moeiteloos veeg je over het scherm om je laatst gebruikte app te openen.

Apple heeft bij de iPhone X wat aanpassingen gedaan om het bedienen makkelijker te maken. Eén daarvan is het wisselen tussen apps, dat er op het bijna randloze OLED-scherm supergemakkelijk uitziet. In onderstaande video zie je het switchen in actie.


iPhone X appswitcher

iPhone X apps switchen

Ontwikkelaar Sebastiaan de With laat in onderstaande video zien hoe simpel het eigenlijk is om tussen apps te wisselen. Door een boogbeweging met je duim te maken kun je gemakkelijk wisselen tussen apps die je recent hebt gebruikt. Wil je naar apps gaan die je langer geleden hebt geopend, dan is het beter om naar de normale appswitcher te gaan.

Zoals de video laat zien veeg je van de ene hoek van het scherm naar de andere, in een boogje. Het is simpel en intuïtief en het ziet er dankzij de animatie ook nog eens magisch uit. De iPhone X is het eerste toestel zonder speciale thuisknop. Dit zorgt ervoor dat je sommige functies net iets anders moet bedienen, bijvoorbeeld met vingerbewegingen.

Nu de release van de iPhone X aanstaande is zien we steeds meer foto’s en afbeeldingen van het toestel. Zo was er eerder deze week een filmpje te zien, geschoten op de Apple-campus. Een Apple-medewerker die betrokken was bij de ontwikkeling van Apple Pay liet daarin zijn dochter wat functies demonstreren. Het filmpje werd al snel weer offline gehaald, maar zoals gebruikelijk op internet is het dan nooit helemaal weg:

[VIDEO] Hands-On Space Grey iPhone X (found on YouTube – Brooke Peterson) from apple

Het is onduidelijk of de betrokken Apple-medewerker geschorst is, maar erg verstandig was het niet om een dergelijk filmpje te maken.

De iPhone X pre-order begint vrijdagochtend 27 oktober om 9:01 uur lokale tijd. Voor meer informatie daarover lees je het beste onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2017, 14:48
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone X

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.