Lara-Croft-GO-Puzzel

Lara Croft GO: prachtige avonturengame met fijne besturing

Lara Croft GO is een prachtige puzzelgame speciaal gemaakt voor touchscreens. Los puzzels op, verken omgevingen en versla eindbazen in deze iOS-game.

Lara-Croft-GO-Puzzel

Lara Croft GO, een prachtige puzzelgame met ieders favoriete archeologe in de hoofdrol, is vanaf nu te downloaden voor iPhone en iPad. Fans van Hitman GO opgelet!


Zoals de naam al doet vermoeden, komt Lara Croft GO namelijk uit dezelfde keuken als Hitman GO, de populaire puzzelgame die de gameserie Hitman in een totaal andere vorm giet.

Speciaal gemaakt voor touchscreens

Square Enix Montreal wil hetzelfde doen voor Lara Croft GO. Geen port van een oudere PC-game dus (die hadden we al), maar een heel nieuw concept dat speciaal ontworpen is voor smartphones en tablets.

Lara-Croft-GO-screen

Je hoeft dus geen halsbrekende toeren met een virtuele controller uit te halen om Lara over het scherm te bewegen. GO kiest voor een turn based aanpak, waarmee je dus stap voor stap een actie uitvoert door over het scherm te vegen. Hoewel dit de vaart er misschien een beetje uithaalt, bestuurt het wel erg fijn op een iPhone of iPad.

Genoeg te doen

In de game zijn er 75 puzzels om op te lossen, verdeeld over vijf hoofdstukken die ieder een uniek uiterlijk hebben. Baan je een weg door een jungle en daal af in eeuwenoude ruïnes. Naast de nodige puzzels zijn de levels gevuld met valstrikken, monsters en eindbazen. Gaandeweg speel je nieuwe outfits vrij voor Lara. Als je dus nog op zoek was naar een vermakelijke iOS-game, dan ben je bij Lara Croft GO aan het juiste adres.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2015, 11:49
Categorie Apps
Onderwerpen games, lara croft
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.