Kort iPhone-nieuws: Design Awards, Apple Stores open om 8:00 uur, iPhone op het strand

Apple heeft drie designprijzen gewonnen met de iPhone, MacBook Air en Bluetooth Keyboard, de Apple Store gaat voortaan om 8:00 uur 's ochtends open om wachtrijen te voorkomen en op het strand kun je je iPhone in Glad Press 'n Seal wikkelen om zandkorrelschade te voorkomen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft alweer een designprijs gewonnen met de iPhone: de gouden beker bij de International Design Excellence Awards (IDEA) mag mee naar Cupertino. Apple won ook een gouden beker voor de MacBook Air en het Bluetooth Keyboard. De nieuwe iMac won zilver en daarmee komt het aantal awards dat Apple heeft gewonnen op 13, iets minder dan concurrent Samsung (15 stuks). De prijzen werden uitgereikt door Businessweek.

iphonevoucherApple heeft besloten de wachtrijen voor de winkels (die er blijkbaar nog steeds staan) sneller weg te werken door alle Apple Retail Stores voortaan om 8:00 uur te openen. Het bedrijf neemt extra personeel in dienst om de iPhone-kopers sneller te kunnen helpen. Maar was het probleem niet zozeer de wachtrijen maar het gebrek aan voorraad? De Technology Blog van The Dallas Morning News beschrijft hoe het proces in z’n werk gaat: als je om 7:00 uur bij de winkel gaat staan is er al een wachtrij, om 7:45 uur komen Apple-verkopers naar buiten om tickets uit te delen aan de mensen die staan te wachten en daarna mag je op elk moment op dezelfde dag terugkomen om je iPhone te halen. Dezelfde blog vermoedt trouwens ook dat Apple een evil empire en niet veel beter dan Microsoft is.

iphone press-n-sealAfgelopen week zijn weer een hoop mensen naar hun vakantiebestemming vertrokken. De website Found by Pat heeft een oplossing gevonden om je iPhone gewoon mee naar het strand te nemen, zonder kans op krassen door zandkorrels: wikkel het in keukenfolie! Goedkoop en effectief… na een dag op het strand haal je de folie er gewoon weer vanaf. De Glad Press ‘n Seal-folie die op de foto wordt gebruikt lijkt meer op een soort vacuüm-krimpfolie met bubbeltjes die je via Tel Sell kunt kopen, maar gewone keukenfolie werkt vast net zo goed. Een boterhamzakje kan ook, maar zit niet strak genoeg en valt teveel op.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2008, 18:34
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, award, keuken, openingstijden

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.