YouTube-downloader MxTube 2.0 binnenkort beschikbaar voor firmware 2.0

MxTube komt beschikbaar voor firmware 2.0 en iPhone 3G (met jailbreak). Met MxTube kun je elke video van YouTube downloaden en offline bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MxTubeVroeger, toen iPhones nog gewoon met firmware 1.1.x werkten, was er MxTube voor het downloaden van video’s van YouTube. MxTube is sinds de komst van firmware 2.0 niet meer te gebruiken, maar daar komt binnenkort verandering in: ontwikkelaar Max heeft laten weten dat ‘ie bijna klaar is met de omzetting. Over vijf dagen kunnen we MxTube in Cydia verwachten. Er moesten nog wel een paar lastige problemen worden opgelost.

Als je het onderschrift bij de blogposting leest, besef je dat Max de afgelopen dagen waarschijnlijk weinig slaap heeft gehad. De background downloader bleek het knelpunt te zijn, veroorzaakt door problemen met NSRunLoop.

Nog even een snelle reminder wat je met MxTube zoal kunt doen: bladeren door filmpjes op YouTube, waarbij je kunt kiezen uit alle video’s, featured video’s of zoeken op basis van trefwoord. Je krijgt van elke video een thumbnail te zien en wat statistische gegevens zoals het aantal downloads en de gemiddelde waardering. Heb je een leuke video gevonden, dan kun je erop tappen om te downloaden. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende formaten: hoge kwaliteit voor Wi-Fi en lage kwaliteit voor GPRS/EDGE-verbindingen. Na het downloaden kun je de video’s offline bekijken.

Via: MxBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2009, 16:00
Categorie Apps
Onderwerpen mxtube, offline lezen, opslaan, video, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.