Knab op de iPad met Split View.

Knab Bankieren is nu geoptimaliseerd voor de iPad

De bankieren-app van Knab is nu ook geoptimaliseerd voor de iPad. Je kunt nu dus dezelfde app gebruiken op iPhone en iPad. Bovendien heb je voor iDEAL-betalingen geen cardreader meer nodig.

Als je een rekening hebt lopen bij Knab en een iPad-gebruiker bent, dan is er nu goed nieuws. De standaard iOS-app van Knab is nu namelijk ook geoptimaliseerd voor het grotere scherm voor de iPad. Hierdoor kun je dezelfde functies als op je iPhone nu ook gebruiken op de iPad. De app is zelfs te gebruiken naast een andere iOS-app dankzij de ondersteuning voor Split View. Bovendien is voor iDEAL-betalingen die je via de app doet het gebruik van de cardreader niet meer nodig.

Knab op de iPad met Split View.

Knab Bankieren voor iPad met Split View

De Knab-app voor de iPhone is de laatste tijd grondig vernieuwd, onder andere met de toevoeging van Touch ID. Naast de iPhone-app was er ook een aparte iPad-variant onder de naam Knab HD, maar die was behoorlijk verouderd. De iPhone-app is daardoor verder uitgebreid, waardoor deze nu universeel is en ook op de iPad werkt. Dat betekent dat je de oude Knab HD-app (die ook niet meer in de App Store staat) van je iPad af kunt gooien en de universele app kunt gebruiken.

Dat betekent dat je op de iPad nu van alle functies in de Knab-app gebruik kunt maken, waaronder dus inloggen met Touch ID. Je bekijkt zo eenvoudig het overzicht van al je rekeningen, inkomsten en uitgaven. Het handige van de iPad-app is dat deze werkt met Split View. Dat betekent dat je de iPad-app kunt gebruiken naast bijvoorbeeld Safari, iMessage of de Mail-app.

Knab op de iPad.

Verder geldt voor de iOS-app dat je bij iDEAL-betalingen geen cardreader meer nodig hebt. Dit komt vooral van pas bij het doen van aankopen via webshops of het overmaken van geld via bijvoorbeeld een betaalverzoek van een vriend of vriendin. Bij beide overschrijvingen wordt vaak gebruikgemaakt van iDEAL, zodat het geld direct overgemaakt wordt. Je kunt dit als Knab-klant nu dus ook direct doen, zonder tussenkomst van een aparte kaartlezer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2017, 16:42
Categorie Apps
Onderwerp mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.