App Store iOS 8 uitgelicht

App-updates komen weer op gang na kerstsluiting iTunes

De App Store laat na een kerstsluiting weer appupdates zien en ontwikkelaars kunnen inloggen op iTunes Connect. Officieel zou de sluiting tot 29 december zijn.

App Store iOS 8 uitgelichtOplettende lezers zullen gezien hebben dat vannacht de eerste appupdates weer binnenkwamen, nadat de App Store een paar dagen stilstond. Het zijn er maar een handjevol: we zagen updates voor Scanbot, Screeny en BodyWise binnenkomen. Officieel is iTunes Connect (het bedieniingspaneel voor ontwikkelaars) nog gesloten tot 29 december, maar als ontwikkelaar kun je alweer binnentreden om prijswijzigingen door te voeren of een nieuwe versie van je app te uploaden. We checkten het zelf even en inderdaad: iTunes Connect is weer bereikbaar en de eerste lading app-updates stroomt binnen.

moov-runningEen greep uit de apps die de afgelopen uren een update hebben gekregen:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een app om slimmer en harder te trainen, handig voor je goede voornemens. Zie afbeelding hiernaast.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een minimalistisch spelletje met atomen.
  • STEALTH Calculator : Eyes Free, Touch typing calc app (gratis, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Een rekenmachine die je kunt gebruiken zonder op het scherm te kijken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een app waarmee je de opinie kunt vragen over allerlei mensen door polls te organiseren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - App waarmee je videoberichten kunt uitwisselen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2014, 10:19
Categorie Apps
Onderwerpen app store, itunes connect

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.