Jip en Janneke winkeltje spelen

Jip en Janneke voor het eerst op de iPad met eigen spel

Jip en Janneke hebben hun eerste eigen app gekregen. Door te kijken, zoeken en tellen kunnen kinderen op de iPad winkeltje spelen met het bekende kleuterduo.

Wie is er niet groot geworden met de avonturen van Jip en Janneke? De kinderverhalen, geschreven door Annie M.G. Schmidt, zijn inmiddels bijna 60 jaar oud maar behoren nog altijd tot de populaire voorleesboeken. Vanaf nu hoeven kinderen niet meer te wachten tot het slapengaan om de wereld van Nederlands bekendste kleuterduo te ontdekken. Je kunt namelijk winkeltje spelen in de eerste Jip en Janneke-app voor de iPad.

Jip en Janneke gaan winkeltje spelen

Jip en Janneke winkeltje spelen appIn Jip en Janneke, Winkeltje Spelen komt het tweetal voor het eerst tot leven op je iPad. Ze vervelen zich en bedenken al snel het plan om winkeltje te gaan spelen. Hier zijn natuurlijk wel spullen voor nodig, die nog eerst bij elkaar gezocht moeten worden. En daar kun jij ze bij helpen. Door te kijken, zoeken en tellen vind je spullen voor in het winkeltje van Jip en Janneke. Ook krijg je beloningen als je een taak volbracht hebt, die de woonkamer van het duo een stuk gezelliger maken. De verschillende zoekplaten maken gebruik van de kenmerkende tekeningen van Fiep Westendorp.

Het spel is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Er zijn dus geen in-app aankopen of advertenties aanwezig. Daarnaast werkt het spel zonder internetverbinding, zodat je niet alleen thuis, maar ook bij visite of op de achterbank van de auto winkeltje kunt spelen met Jip en Janneke. De game is alleen beschikbaar voor de iPad en is voor €4,99 te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2015, 13:45
Categorie Apps
Onderwerp kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.