Receptenmaker voedselfoto

Recepten nu ook offline te zien in Receptenmaker

De Nederlandse kook-app Receptenmaker heeft een nieuwe update gekregen. In versie 6.0 kun je recepten offline bekijken en eenvoudig ingrediënten aanpassen aan het aantal personen.

Receptenmaker voedselfotoMet de Nederlandse kook-app Receptenmaker heb je een uitgebreid overzicht van recepten die je kunt verzamelen of zelf toevoegen. Zo blader je gemakkelijk door een enorm aanbod aan recepten van bijvoorbeeld 24kitchen of de Allerhande, op zoek naar iets lekkers om klaar te maken. In de vorige update richtte Receptenmaker zich al op het inspireren van kookliefhebbers en kwam met de mogelijkheid om recepten direct in je agenda te plaatsen. De app voor iPhone en iPad heeft er nu weer een aantal handige functies bijgekregen, waaronder het offline bekijken van recepten.

Receptenmaker 6.0 screen In versie 6.0 van Receptenmaker kun je recepten handig aanpassen aan het aantal personen. Ga je bijvoorbeeld een gezonde salade maken voor het hele gezin, dan kun je het aantal personen selecteren en past de app automatisch de hoeveelheid van de benodigde ingrediënten aan. Daarnaast kun je recepten offline bekijken. Hierdoor kun je dus ook als je van huis bent je favoriete recepten bereiden. Dankzij de nieuwe update kun je de recepten nu ook direct aan een kookboek toevoegen. Dat maakt het terugvinden ervan een stuk gemakkelijker.

De kook-app heeft ook een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je ingrediënten van meerdere recepten verzamelen en in één keer delen met je vrienden. Heb je een recept in je agenda geplaatst? Dan is die voortaan ook direct vanuit je agenda te openen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2015, 15:04
Categorie Apps
Onderwerpen gerechten, recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.