apple-music-itunes-12-3

iTunes 12.3 nu beschikbaar, dit is er nieuw

iTunes 12.3 is nu te downloaden in de Mac App Store. De update voegt twee-staps-verifcatie toe en lost een aantal vervelende bugs van Apple Music op.

apple-music-itunes-12-3
Terwijl jij druk bezig bent met het installeren van iOS 9, is er ook een gloednieuwe versie van iTunes beschikbaar gekomen. Versie 12.3 bevat verbeteringen voor Apple Music en voegt twee-staps-verificatie toe.

De update voor iTunes is nu te downloaden in de Mac App Store. Deze versie maakt iTunes klaar voor iOS 9 en OS X El Capitan, maar er worden ook verbeteringen en aanpassingen doorgevoerd.

Tweestapsverificatie

Zo is de toegankelijkheid wat betreft VoiceOver en Apple Music verbeterd, en kun je jouw Apple ID nu via tweestapsverificatie beveiligen met iTunes als je de Store opent.

De hartjes die je aan nummers uitdeelde in Apple Music op iOS waren vaak niet terug te zien in iTunes. Dat probleem is nu verholpen, evenals radiostations die niet in ‘Onlangs afgespeeld’ verschenen en het niet kunnen wijzigen van de volgorde in het ‘Volgende’-menu.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2015, 20:13
Categorieën Apple, Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, update

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.