‘iTunes 11 verschijnt over een paar dagen’

Een e-mail van een partij die als tussenpersoon tussen iTunes en muzikanten fungeert, beweert dat iTunes 11 binnen een paar dagen zal verschijnen.

iTunes 11In een e-mail aan muzikanten zegt Feiyr dat iTunes 11 over een paar dagen beschikbaar zal zijn. Feiyr dient als tussenpersoon tussen partijen zoals iTunes en artiesten of diens rechthebbenden. De e-mail legt verder uit dat het in iTunes 11 mogelijk zal zijn om afbeeldingen en galerieën van iedere artiest te bekijken, maar dat je dan wel eerst afbeeldingen in iTunes moet toevoegen. De e-mail is het eerste teken van leven van iTunes 11 in weken: Apple was eerst van plan om het vernieuwde programma in oktober uit te brengen, maar deze maand glipte voorbij. Eind oktober bevestigde Apple dat het nieuwe muziekprogramma pas in november verschijnt.


In de e-mail staat het volgende:

Beste [artiest],

Vanaf iTunes 11, dat binnen een paar dagen zal worden uitgebracht, kunnen gebruikers afbeeldingen en galerieën van iedere artiest in iTunes bekijken.
Je kunt de afbeeldingen en galerieën van jouw artiesten binnen Feiyr indienen.
Je hebt enkel een link naar jouw artiest in iTunes en afbeeldingen van 1200 pixels of meer nodig.

Om te beginnen met het indienen van je afbeeldingen ga je naar je Feiyr account, druk je op Promotion en dan op iTunes Pictures and Galleries.

vriendelijke groet

Feiyr.com

Met de rol die Feiyr speelt, bestaat er een kans dat het bedrijf meer weet over de verschijning van iTunes 11 en daarom artiesten oproept afbeeldingen in te dienen. Een tweede mogelijkheid is dat het bedrijf zich gewoon baseert op wat Apple ook ons heeft verteld. Over iets meer dan een week is november alweer voorbij, waardoor Apple ook nog maar “een paar dagen” heeft om iTunes 11 uit te brengen.

Feiyr iTunes 11

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.