itunes logo

iTunes 11.1.5 uitgekomen, moet vastlopers verhelpen

Apple heeft een update voor iTunes voor Max OS X uitgebracht. De applicatie verhelpt vastlopers en heeft compatibiliteitsverbeteringen.

itunes logoApple heeft een update uitgebracht voor iTunes op Mac OS X. De update naar versie 11.1.5 moet vastlopers van de applicatie verhelpen, nadat de app geteisterd werd door een fout die de app deed crashen als je een apparaat aansloot. Apple stelt ook dat de update de compatibiliteit met iBooks verbetert. De update is beschikbaar in de Mac App Store. Omdat de update net is vrijgegeven, is hij nog niet voor iedereen meteen zichtbaar.

De update volgt vlak na een update van Mac OS X gisteren. Versie 10.9.2 van het Apple’s besturingssysteem verhielp een SSL-fout die ervoor zorgde dat kwaadwillende hackers toegang konden hebben tot de Mac. Ook werd FaceTime Audio beschikbaar voor de Mac.

In welke zin de compatibiliteit met iBooks is verbeterd in iTunes, is onduidelijk. Apple treedt daarover niet in details in de update-omschrijving.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2014, 20:01
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.