iPhone-hoes Mous rolt je oordopjes op

De Mous is een iPhone-case met een speciaal oprolsysteem voor je oordopjes. Hierdoor raakt de kabel nooit in de war.

Mous iPhone case oordopjes opzij

Het is vaak een aardig karwei om je iPhone-oordopjes netjes in je broek- of jaszak te stoppen. Hoe je ze ook oprolt, de kans is vaak groot dat ze een paar uur later totaal in de knoop weer uit je broekzak worden gehaald. We hebben de afgelopen jaren geschreven over meerdere oplossingen voor dit probleem en we kunnen vandaag de iPhone-hoes Mous aan de lijst toevoegen. Hier kun je de iPhone-oordopjes in vasthaken, waarna je de kabel met een speciaal systeem makkelijk oprolt.

In een korte video demonstreert de maker van de Mous hoe je oordopjes in de case rolt. De iPhone-hoes zorgt ervoor dat je niet langer verwarde oordopjes in je zak hebt zitten, maar deze oplossing brengt wel een nadeel met zich mee: je iPhone wordt 5,5mm dikker dan voorheen.

De Mous kan op Kickstarter worden besteld door eenmalig 23 pond te doneren, omgerekend ongeveer 28 euro. HEt project heeft tot april om de beoogde 25.000 pond in te zamelen.

Het is overigens nog wel de vraag hoe de uiteindelijke Mous er uit komt te zien. In onderstaande video gebruikt ontwerper Josh Shires een prototype gemaakt met een 3D-printer, en dat zie je ook terug in de algehele kwaliteit: de case oogt wat slordig en gebruikt voor het draaistuk niet al te hoogwaardige materialen. Shires zegt nog maar één stap van zijn uiteindelijke ontwerp te zijn verwijderd. De uiteindelijke case ziet er in grote lijnen hetzelfde uit, maar heeft beter afgewerkte details.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2014, 21:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.