iToner krijgt ondersteuning voor iPhone firmware 1.1.3

Ambrosia heeft iToner 1.0.6 uitgebracht, met ondersteuning voor firmware 1.1.3, meerdere talen en meer audioformaten. Met iToner kun je op een Mac eigen ringtones voor de iPhone maken.

iToner 1.0.6Ambrosia Software heeft iToner 1.0.6 uitgebracht, de nieuwste versie van de ringtone-software voor Mac OS X. Met iToner kun je aangepaste ringtones voor je iPhone maken. Nieuw zijn aanpassingen voor firmware 1.1.3 en ondersteuning voor de audioformaten mp3, mp4, wav en aif. Ook kun je het programma voortaan in het Frans, Duits en Italiaans gebruiken. De ontwikkelaars hebben verder ‘intelligent audio processing’ toegevoegd, naast verschillende andere bugfixes en kleine verbeteringen.

Om iToner te kunnen gebruiken heb je Mac OS X 10.4.10 of hoger nodig. De software kost $15 en is gratis te proberen voordat je koopt. Ben je van plan om regelmatig ringtones te maken dan heb je dat geld er snel uit, in vergelijking met de betaalde ringtones in iTunes.

Meer info en download: iToner 1.0.6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2008, 13:08
Categorie iOS
Onderwerpen bellen, firmware, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.