iphone-6s-rijtje

Deze iPhones en iPad zijn verdwenen uit de Apple Store

Door de komst van nieuwe toestellen moeten een aantal oudere modellen plaats maken in de Apple Store. In dit artikel zetten we de verdwenen modellen en kleuren voor je op een rijtje.

iphone-6s-rijtje
Als de Apple Store offline gaat, wil dat niet zeggen dat er alleen maar nieuwe producten worden toegevoegd. Apple gebruikt het moment ook om oudere modellen uit het aanbod te halen. Welke iPhones zijn er verdwenen nu de nieuwe toestellen in de store te vinden zijn? Dat lees je hier.

Omdat Apple de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in de Apple Store heeft gezet, moeten oudere modellen plaats maken. Zo zijn de iPhone 5 en iPhone 5c helemaal verdwenen. De iPhone 5s is daardoor dus het nieuwe iPhone-instapmodel geworden. Ook is bij de iPhone 6 het model met 128GB opslag uit het assortiment gehaald. Wil je lekker veel opslagruimte, dan zul je naar de nieuwste modellen moeten upgraden.

iPhone-kleuren-2015

Fans van gouden iPhones opgelet

Oplettende kijkers zullen ook gezien hebben dat de enige gouden iPhones voortaan de iPhone 6s Plus en iPhone 6s zijn. De oudere modellen zijn alleen nog in het zilver en spacegrijs verkrijgbaar. Overigens is er ook goed nieuws: de oudere modellen zijn vanaf nu in prijs verlaagd. Grofweg kun je stellen dat deze iPhones er honderd euro goedkoper op zijn worden.

iPad-aanbod-apple-store-2015

iPad mini 3 verdwijnt

Ook de iPad-lijn moest ruimte maken voor de iPad Pro en de iPad mini 4. Dit betekent dat de iPad mini 3 verdwenen is, maar de iPad mini 2 blijft wel gewoon nog beschikbaar. Wil je meer weten over de twee nieuwe tablets van Apple? Dan kun je terecht in onze uitgebreide artikelen over de iPad Pro en iPad mini 4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2015, 14:41
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen ipad mini 3, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.