iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 19 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 19 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Elk jaar maken we een round-up van alle veelvoorkomende problemen met de nieuwste iOS-versie. Zo ook dit jaar: het lukte om een aardig lijstje met iOS 12 problemen samen te stellen. Alleen valt wel op dat de problemen dit jaar wat minder ernstig zijn dan gebruikelijk. Zou iOS 12 als de meest stabiele update ooit de geschiedenis in gaan? Dat valt pas over een paar maanden te beoordelen! Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

iCulture op Instagram
Volg je ons al op Instagram? We plaatsen daar handige uitlegfilmpjes en zijn voorzichtig begonnen met Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Just Press Record (€5,99, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.6+) - Je kunt nu een Siri-snelkoppeling gebruiken om zowel op iOS en op Apple Watch op te nemen. En werkt nu ook met Europees-Spaans.
  • Spark Mail + AI: Email Inbox (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - iOS 12 ondersteuning met makkelijker een conferentiegesprek inplannen in Spark.
  • Logi Circle-beveiligingscamera (Gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Bijgewerkt instellingenmenu voor snellere toegang tot al je camera’s.
  • Raet Netto (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De voorlopige cijfers voor 2019 zijn verwerkt. Maak nu een conceptberekening voor je salaris van volgend jaar.
  • LookUp Dictionary: Learn Daily (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Mac/Vision Pro, iOS 16.0+) - Woord van de dag dankzij Siri Shortcuts.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.