iPhone XR zwart

Praat mee: Ga jij de iPhone XR bestellen? iCulture-lezers kiezen voor 128GB zwart

Ook 64GB en rood doen het goed

Wil je de iPhone XR bestellen maar heb je geen idee hoe dat werkt en welke je moet hebben? Praat mee met andere iCulture-lezers, zodat je weet welke modellen het meest populair zijn!

iCulture-lezers kiezen voor 128GB zwart
Update 17 oktober: Het is alweer een paar dagen geleden dat we vroegen welke kleur en opslagcapaciteit van de iPhone XR jullie voorkeur heeft. Daarbij kwam een duidelijke winnaar uit de bus: iCulture-lezers hebben het liefst een iPhone XR in de kleur zwart (46%) of rood (22%). Ook blauw en wit (elk 12%) kunnen op wat fans rekenen, terwijl geel en koraalroze (elk 4%) het minst populair zijn. Bij de opslagcapaciteit is het een nek-aan-nekrace, die nipt is gewonnen door 128GB (46%). Ook zijn er heel wat mensen die 64GB gaan bestellen (43%). De optie van 256GB is minder populair, maar dat heeft wellicht ook te maken met de prijs. Je koopt dit toestel vooral om goedkoper uit te zijn en dan ben je niet snel geneigd om meer dan duizend euro uit te geven. Dit is de stand gebaseerd op 1495 stemmen.

iPhone XR bestellen: hoe werkt het?

Wil je een iPhone XR bestellen, dan zit je misschien met je handen in het haar. Zoveel keuze! Met drie opslagcapaciteiten en zes kleuren heb je 18 keuzes! Is 256GB te veel? Is geel wel een verstandige kleur? We zijn benieuwd wat jij gaat kiezen en misschien help je andere lezers daarmee wel verder. Vertel anderen waarom blauw zo’n mooie kleur is (of juist niet) en waarom je aan 64GB meer dan genoeg hebt (of niet). In ons artikel over iPhone XR reserveren lees je hoe het bestelproces in z’n werk gaat bij Apple en andere aanbieders. Wil je tips & tricks over de iPhone XR pre-order, dan helpen we je ook op weg met wat handige weetjes op basis van onze ervaringen uit eerdere jaren.


iPhone XR: de kleuren
Dit zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen: zwart, wit, geel, blauw, roze en rood. Welke kleur het beste is? Dat is een kwestie van smaak, al kun je een eventuele miskoop altijd nog verbergen in een hoesje. Je hebt vast al je favoriet gevonden en we zijn daarom benieuwd welke kleur dat is.

Je kunt de iPhone XR kleurenpoll ook invullen via deze link.

iPhone XR: de opslag
Je boft bij de iPhone XR, want je hebt keuze uit drie heel praktische opslagcapaciteiten. Vind je 64GB net wat te krap, dan kun je bij dit toestel (in tegenstelling tot de iPhone XS) kiezen voor 128GB. En dat kost je geen rib uit je lijf extra, want het verschil tussen de laagste en de middelste opslagcapaciteit is maar 60 euro. Wat ons betreft is 128GB de beste opslagcapaciteit van dit moment, omdat het voor bijna iedereen ruim genoeg is. Wil je wat meer voorbereid zijn op de toekomst, dan is 256GB ook beschikbaar.

Je kunt de iPhone XR opslagpoll ook invullen via deze link.

iPhone XR: de prijzen
Wat moet dat grapje kosten? Dat is gelukkig niet afhankelijk van de kleur, maar wel van de opslagcapaciteit. Dit zijn alle iPhone XR prijzen:

Heb je nog moeite met het vinden van de juiste aanbieder, dan vind je hieronder de meest bekende webshops. Je kunt natuurlijk ook bij de Apple Store terecht, waar je meteen een iPhone-hoesje en extra kabels kunt meebestellen.

Verder lezen

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 17 oktober: We hebben de uitslag van de poll opgenomen in het artikel: 128GB zwart is het meest populair, maar ook de modellen met 64GB opslag doen het goed.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2018, 14:10
Categorie iDevices
Onderwerpen bestellen, iPhone XR
Device iPhone XR

Actuele iPhone XR deals

73 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.