‘Zo ziet Apple’s iPhone XR-opvolger van 2019 eruit’

Apple komt naar verwachting dit najaar met een opvolger van de iPhone XR. Hoe gaat de iPhone XR 2019 eruit zien? Nieuwe renders beweren een exclusief kijkje te bieden naar het ontwerp.

Net als afgelopen jaar komt Apple ook dit jaar met drie 2019 iPhones: twee opvolgers van de iPhone XS en iPhone XS Max (mogelijk iPhone 11) en een opvolger van de iPhone XR. Deze iPhone XR 2019 krijgt volgens bronnen een dubbele camera, maar hoe gaat dit eruit zien? Toestellekker OnLeaks verklapt in renders het design van de iPhone XR 2019.

‘iPhone XR 2019 design te zien in renders’

OnLeaks heeft de afgelopen weken wel vaker details naar buiten gebracht over aankomende producten. Bij de AirPods zat hij er naast, dus neem deze beelden met een flinke berg zout.

Het design blijft volgens de bronnen grotendeels gelijk. Het gaat om een 6,1-inch toestel met een vergelijkbaar LCD-scherm als bij het huidige model. Volgens de bronnen zijn de afmetingen 150,9 x 76,1 bij 7,8mm. Daarmee is het toestel iets breder, maar wel iets platter. Bij hetzelfde schermformaat zou een breder model een vreemde keuze zijn, want dat betekent dat de schermranden dikker zijn.

iPhone XR 2019 in blauw.

De grootste verandering zien we in de camera aan de achterkant. Net als bij de iPhone 11 gaat het om een vierkante camerabult, maar dan met twee cameralenzen. De gehele achterkant, dus inclusief de camera, bestaat uit één stuk glas. Hierdoor is de kleur van de camerabult hetzelfde als de kleur van het toestel. Over de kleuren gesproken: in de renders zien we rood, wit, geel en blauw, maar of dit ook de kleuren zijn die uiteindelijk verschijnen is nog maar de vraag.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De iPhone XR opvolger wordt waarschijnlijk eind dit jaar aangekondigd. Eerder schreven we dat de iPhone XR-opvolger een verbeterde 4G-antenne krijgt, waardoor deze gelijk komt te liggen met de iPhone XS. Wil je meer weten over de 2019 iPhones? Check dan onze overzichtspagina.

Bekijk ook

iPhone 2019: alles over de toestellen van 2019

In dit artikel zetten we de 2019 iPhones op een rijtje. Hoe zag de line-up van iPhones in 2019 eruit? En welke nieuwe functies zaten erin? We praten je bij over destijds verschenen modellen zoals de iPhone 11.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.