iPhone XR review: alle kleuren

Gerucht: ‘Opvolger iPhone XR krijgt verbeterde 4G-antenne’

Meer antennes

De opvolger van de iPhone XR krijgt verbeterde LTE-functies en een 4x4 MIMO-antenne, vergelijkbaar met de huidige iPhone XS.

‘iPhone XR opvolger krijgt betere 4G’

Er zijn heel wat verschillen tussen de iPhone XR en iPhone XS, al zijn er ook heel wat overeenkomsten. Wat je je misschien nog niet zo gerealiseerd had is dat de 4G-ontvangst verschillend is. De iPhone XS gebruikt hiervoor 4×4 MIMO-antennes terwijl dat bij de iPhone XR een stuk minder is, namelijk 2×2 MIMO. Bovendien ontbreekt de speciale antennelijn die wel aan de onderkant van de iPhone XS zit.


MIMO staat voor Multiple Input Multiple Output. Het gaat hierbij om antennes die Gigabit-snelheden aan kunnen voor LTE. Uit tests blijkt dan ook dat ze verbeterde datasnelheden aankunnen. Volgens een analist van Barclays krijgt de iPhone XR ook zo’n verbeterde 4×4 MIMO LTE-antenne, waardoor de performance en datasnelheid vergelijkbaar wordt met die van de huidige topmodellen.

iPhone XR review in (PRODUCT) RED

Er wordt ook over gesproken dat de 2019 iPhones ondersteuning krijgen voor Wi-Fi 6 (802.11ax). Ze zouden bovendien voor de antennetechnologie een nieuwe combinatie van liquid crystal polymer en MPI gebruiken. De meeste geruchten gaan momenteel over de iPhone 11, zoals het volgende topmodel in de wandelgangen genoemd wordt. Het is nog geenszins zeker dat dit ook de definitieve naam wordt, maar het praat een stuk makkelijker dan ‘de volgende iPhone’.

Er circuleren al renders van de iPhone 11 die op basis van prototypes zijn gemaakt. Over de opvolger van de iPhone XR is veel minder bekend. De grote vraag is vooral of Apple opnieuw voor een uitvoering met enkele camera kiest, of ook voor dit model kiest voor een dubbele camera.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2019, 17:33
Bron Bron Macrumors
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 4g, iPhone XR
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.