iPhone krijgt iTunes tv-series en films (VS)

Apple gaat straks de mogelijkheid bieden om via de iTunes-applicatie op de iPhone ook films en tv-series te downloaden. Met videopodcasts kan dat al.

itunes iphoneApple gaat toestaan dat je via je iPhone films en tv-shows kunt downloaden. Het werd ontdekt door drie nieuwe advertentie in Twitterfon, die verwijzen naar iTunes Movies, iTunes TV en iTunes Movie Rentals. Wie doorklikt, ziet de titel van toekomstige films en tv-shows, onderverdeeld naar genre. Wil je daadwerkelijk een film aanschaffen, dan krijg je de boodschap “The item you’ve requested is not available.” Het blijkt dat er nog gewerkt wordt aan de pagina’s, want de rij knoppen langs de bovenrand was eerder niet beschikbaar.

Het gaat hierbij om de knoppen TV Shows, Movies en Music Videos waarmee je naar andere content kunt bladeren. Videopodcasts downloaden was al langer mogelijk op de iPhone. Helaas hebben wij voorlopig niet veel aan de nieuwe functie, omdat in de Nederlandse App Store nog geen films en tv-series worden verkocht/verhuurd.

De persoon die het ontdekte wil, uit angst voor Apple’s juridische afdeling, anoniem blijven (ja, zo erg is het al).

Via: Blog open.salon.com

itunes tv series

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2009, 10:49
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, televisie

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.