Vooruitblik op iPhone firmware 2.0 beta

Engadget heeft iPhone firmware 2.0 uitgeprobeerd en een grote collectie foto's geplaatst. Een opsomming van de belangrijkste constateringen, zowel wat de nieuwe functies betreft als de zaken die nog niet (goed) werken.
Karim - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Firmware 2.0Apple heeft ons weer flink warm lopen maken voor de iPhone 2.0. Er zijn veel nieuwe veranderingen, maar helaas zullen wij nog even moeten wachten tot juni. Op YouTube is er al een video te vinden waarin firmware 2.0 werkend te zien is. Engadget heeft de iPhone firmware 2.0 beta goed onder de loep genomen en de boel flink uitgetest. Lees hier het resultaat.


Een aantal opvallende punten van nieuwe en ontbrekende functies:

  • Ondersteuning van Microsoft Exchange! Wijzigingen worden direct via het netwerk gepusht naar de verbonden computer.
  • Tot nu toe is er nog geen zoekfunctie voor het zoeken naar contactpersonen.
  • In Calender zit een nieuwe knop; deze werkt nog niet en de functie is nog onbekend.
  • De App Store staat in de homescreen, is alleen nog niet werkend (er komt een ‘Cannot Connect’-foutmelding in beeld).
  • Cisco VPN-scherm is toegevoegd bij de VPN-instellingen.
  • De Parental Controls werken perfect.
  • WiFi-netwerken kunnen worden gerangschikt op verbindingsvoorkeur.
  • De rekenmachine bevat nieuwe functies en heeft tevens een wiskundige modus wanneer de iPhone een kwartslag wordt gedraaid.
  • Mail bevat nu multi-selectie, waardoor er meerdere e-mails geselecteerd kunnen worden. De geselecteerde e-mails kunnen vervolgens worden verplaatst of verwijderd.

Via: Engadget

[Opmerking: dit nieuwtje is geschreven door Karim, een nieuwe redacteur die we nog in een apart bericht aan jullie zullen voorstellen.]

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.