JumpStart zet FileMaker op de iPhone

JumpStart voor de iPhone zorgt ervoor dat je FileMaker-databases op je iPhone kunt bekijken. Met een paar keer klikken kun je een passende layout maken.

JumpStart iPhone, FileMaker databaseMac-gebruikers in het MKB kennen vast wel het database-programma FileMaker. FMWebschool Inc. heeft nu JumpStart voor de iPhone aangekondigd, waarmee je overal waar een internetverbinding is toegang krijgt tot je database. De webgebaseerde applicatie maakt verbinding met je FileMaker-database en laat een visuele afbeelding zien waarmee je door middel van drag & drop de lay-out kunt kiezen.

Ook kun je aanklikken welke velden je wilt zien. De databases worden door JumpStart passend getoond op het iPhone-scherm. Met een paar minuten schijn je een iPhone-vriendelijke toegang tot je database te kunnen maken, met de meegeleverde lay-outs. Je hebt volledig toegang tot alle informatie in je database, zo beweert de ontwikkelaar.

JumpStart is gratis voor bestaande FMGateway-hostingklanten; anderen betalen $9,99 per maand. De websites die je met JumpStart maakt zijn trouwens ook te bekijken op de Treo en andere mobiele apparaten. De ontwikkelaar heeft een filmpje gemaakt waarin je JumpStart op een iPhone in actie kunt zien. Daarin wordt een database met een onroerend goed-toepassing getoond. De gebruikershandleiding bevat meer informatie over deze oplossing.

Meer info: JumpStart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2008, 20:47
Categorie Apps
Onderwerpen database, filemaker, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.