iPhone 7 renders

‘iPhone 7 ligt in week van 12 september in de winkel’

De iPhone 7 komt in de week van 12 september op de markt, zo beweert de betrouwbare geruchtenman Evan Blass.

Ben je alvast bezig om je agenda te vullen voor de periode na de vakantie, dan kan het slim zijn om de week van 12 september nog niet vol te plannen met afspraken. Volgens geruchtenkanon Evan Blass (@evleaks) wordt de iPhone 7 in de week van 12 september op de markt gebracht. Als Apple zoals gebruikelijk kiest voor een launch op vrijdag, dan zou 16 september daarvoor in aanmerking komen.

iPhone 7 renders

iPhone 7 in week van 12 september

De mockups, dummy’s en niet-functionerende proefmodellen voor accessoiremakers vliegen ons ondertussen om de oren, maar waar het echt om gaat is the real thing. Die komt volgens Evan Blass half september. Dit komt overeen met voorgaande berichten dat het nieuwe toestel half september in de winkel ligt. Blass heeft een bijna vlekkeloze reputatie als het om uitlekken van informatie gaat.

Of de iPhone 7 ook in Nederland en België dan al in de winkel ligt, is natuurlijk nog maar de vraag. De afgelopen jaren zijn toestellen eerst in Duitsland en Frankrijk in de verkoop gegaan, daarna pas in de Benelux.

Vernieuwing in details
Het ziet ernaar uit dat je de vernieuwingen in de iPhone 7 vooral in de details moet zoeken. Volgens de gelekte onderdelen die we tot nu toe hebben gezien is het toestel grotendeels gelijk aan de iPhone 6-familie. Dit jaar zijn de antennestrepen anders en is de grootste vernieuwing bij de camera’s te vinden. In het Plus-model zit een dubbele camera en de 4,7-inch uitvoering krijgt een grotere cameralens.

iPHone 7 Plus dummy met dubbele cameralens.

In 2017, als de iPhone tien jaar bestaat, zou Apple van plan zijn om flink uit te pakken met een sterk vernieuwd model, voorzien van OLED-scherm en een ander uiterlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2016, 8:04
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.