iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 14 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag geven we je weer een heleboel tips en trucs voor Pokémon Go waar elke trainer wat aan heeft. Verder zijn er weer verse geruchten over de iPhone 7, zoals over de kleur en de snelheid van het toestel. Ook opent Apple binnenkort een eigen onderzoekslab in Frankrijk en is het bedrijf niet van plan om eigen tv-shows te gaan maken. Ook zetten we de hipste hoofdtelefoons voor de iPhone en iPad op een rijtje en bespreken we weer nieuwe app-updates. Dat en nog veel meer hieronder samengevat in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

bunq laat je een QR-code scannen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - bunq ondersteunt nu Dynamic Type, zodat je in verschillende tekstgroottes kunt typen.
  • Waze navigatie & Live verkeer (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Waze werkt nu met trajectcontroles, zodat je een melding krijgt als er camera’s staan. Ook houdt hij de voortgang bij van je snelheid.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.