iPhone-7-concept

Dit iPhone 7 concept heeft USB-C, draadloos opladen en meer

De iPhone 7 laat nog even op zich wachten, maar dat weerhoudt deze ontwerper er niet van om deze conceptvideo in elkaar te knutselen. Draadloos opladen, USB-C en een betere processor, zijn deze verbeteringen voor jou genoeg?

iPhone-7-concept
We zullen nog een klein jaartje moeten wachten totdat Apple de iPhone 7 aan de wereld presenteert, dus komt dit concept van een iPhone 7 op een uitstekend moment. Nu we de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in handen hebben, is het immers tijd om alweer voorzichtig vooruit te kijken naar de opvolger.

Ontwerper Hasan Kaymak presenteert zijn visie van de iPhone 7 in bovenstaande conceptvideo. Zoals je ziet zijn de lijnen op de achterkant van de iPhone verdwenen, al maken de witte vlakken aan de bovenkant en onderkant van de iPhone het er wat ons betreft niet bepaald mooier op. De camera steekt in dit concept in ieder geval niet meer uit.

Draadloos opladen, betere processor

Gelukkig is er meer te zien dan alleen de achterkant. Zo kun je deze iPhone 7 draadloos opladen, is er een octacore-processor aanwezig en is de Lightning-ingang vervangen door een USB C-aansluiting met speakers.

Ook loopt het 2,5D-display subtiel door in de zijkant van de iPhone, in de stijl van de Galaxy S6 Edge. Eerder deze week doken de eerste geruchten rondom de iPhone 7 op. De opvolger van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zou waterbestendig worden en van een nieuw materiaal worden gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2015, 13:15
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.