Mogelijke achterkant van de iPhone 7 in roségoud.

Foto opgedoken van mogelijke behuizing roségouden iPhone 7

Er is weer een foto op gedoken van mogelijk de achterkant van de iPhone 7. De foto van de behuizing laat zien dat de antennestrepen inderdaad alleen aan de randen van het toestel zit, terwijl de camera uit een enkele lens bestaat.

Er is een nieuwe foto opgedoken van vermoedelijk de nieuwe iPhone 7. Het gaat om de achterkant van de roségouden versie, waarop plek is voor één cameralens en een LED-flitser. Op de foto is te zien dat de antennestrepen een stuk minder aanwezig zijn dan bij de huidige modellen. De foto is afkomstig van het Chinese Weibo.

‘iPhone 7 ook weer in roségoud’

De foto toont verder geen indrukwekkende nieuwe onthullingen, maar bevestigt wel eerdere geruchten. We kunnen er al bijna vanuit gaan dat de antennestrepen een stuk minder aanwezig zijn, omdat ze alleen op de rand van het toestel zitten en niet meer dwars over de achterkant gaan. Het gat voor de camera doet vermoeden dat het hier om een gewone iPhone 7 gaat, omdat de iPhone 7 Plus waarschijnlijk uitgerust gaat worden met een dubbele cameralens.

Mogelijke achterkant van de iPhone 7 in roségoud.

Er vallen verder nog twee zaken op. De achterkant laat geen Apple-logo zien, terwijl ook de hoek rechtsonder flink beschadigd lijkt. Het zou daarom kunnen gaan om een defect exemplaar uit de fabriek, die daarom meegesmokkeld kon worden en zo op het Chinese Weibo is verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2016, 17:28
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.