iPad-Air-3-half-2016

‘iPhone 5se en iPad Air 3 vanaf 18 maart in de winkel’

Apple wil de iPhone 5se en iPad Air 3 vanaf vrijdag 18 maart in de winkel gaan verkopen, zo blijkt uit de nieuwste geruchten. Er komt waarschijnlijk geen voorverkoop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

We wisten al uit geruchten dat Apple op 15 maart de nieuwe iPhone 5se en iPad Air 3 zal aankondigen tijdens een evenement. Daarna zullen ze vanaf vrijdag 18 maart in de verkoop gaan. Dat blijkt uit nieuwe informatie van 9to5Mac.

iPad-Air-3-half-2016

Verkoop start op 18 maart

Volgens de geruchten loopt alles op schema. De 4-inch iPhone 5se en de nieuwe iPad Air zullen tijdens een mediabijeenkomst op dinsdag 15 maart worden aangekondigd. De verkoop start dan al op 18 maart, zonder dat er een pre-order mogelijk is. Dit zou nieuw zijn voor Apple, omdat bij nieuwe iPhone-modellen meestal twee weken van tevoren een pre-order start. De andere aanpak kan ermee te maken hebben dat het geen flagship-producten zijn, maar tussentijdse releases. Bij iPads heeft Apple wel vaker ervoor gekozen om stilletjes te introduceren.

iphone-5se-rosegoudDe productie van de nieuwe 4-inch iPhone zou al in januari begonnen zijn, zo zeggen bronnen. Dit model is bedoeld voor mensen die nu nog een ouder toestel hebben en er qua technologie op vooruit willen gaan. Het toestel lijkt op de iPhone 5s, maar met enkele aanpassingen aan de buitenkant. Ook zijn de componenten geüpdatet naar hedendaagse verwachtingen. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, rosegoud, zilver en spacegrijs. Binnenin zit een vernieuwde camera, een NFC-chip en een A9-chip.

Wat de iPad Air 3 betreft kunnen we een Smart Connector verwachten. Mogelijk hoort daar ook een speciale uitvoering van het Smart Keyboard bij. Er zou ook een A9-processor en een verbeterde camera in zitten. Mogelijk is er ook een flitser aan de achterkant aanwezig om betere foto’s te kunnen maken. Uit een recente poll op iCulture bleek dat onze lezers vooral zitten te wachten op 4GB RAM en 3D Touch, maar het is de vraag of Apple die functies gaat toevoegen. De Smart Connector kreeg 10% van onze stemmen en een flitser slechts 5%. iCulture-lezers zien liever ondersteuning voor Apple Pencil en goede speakers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2016, 21:46
Categorie Geruchten
Onderwerpen ipad air 3, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.