iPhone 4S te bestellen via Nederlandse en Belgische Apple Store

In Nederland en België kun je de iPhone 4S nu voorbestellen via de online Apple Store. Prijzen tussen beide landen lijken te verschillen en de iPhones worden pas na 1 tot 2 weken verzonden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4s-performanceVandaag is de voorverkoop van de iPhone 4S van start gegaan bij onder andere T-Mobile en Vodafone. Kort daarop verscheen de nieuwe iPhone ook in de Nederlandse online Apple Store. Voor €599 koop je bij Apple in Nederland een simlockvrije iPhone 4S met 16 GB aan geheugen, voor 32 GB of 64 GB betaal je 100 of 200 euro meer.

Apple Store Nederland iPhone 4S

In België beginnen de iPhone 4S-prijzen bij €649 voor het goedkoopste model. Voor een iPhone met 32 GB aan opslagruimte betaal je €759, terwijl 64 GB je €879 zal kosten.

Een bestelde iPhone is na één tot twee weken verzendklaar bij Apple. De wachttijd is niet onverwacht: op 28 oktober lanceert de iPhone 4S pas echt in Nederland. Klanten mogen via de online Apple Store slechts twee iPhones bestellen, waarschijnlijk om tekorten te voorkomen.

Wil je echt goedkoop uit zijn, dan kun je de 16GB iPhone 4S ook nog iets goedkoper in handen krijgen: bestel een iPhone 4S bij Vodafone en verwijder je daarna het abonnement, dan kun je het toestel los bestellen voor €565. Deze truc werd al genoemd in de reacties onder ons Vodafone-artikel. Het gaat hier om een foutje in het bestelsysteem, dat waarschijnlijk snel wordt opgelost. Sluit je er een sim only-abonnement bij af, dan ben je relatief goedkoop klaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 11:55
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone 4s, verkopen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.