MobileMount: slimme iPad-houder met krachtige zuignappen

De MobileMount is een iPad-houder die gebruik maakt van twee sterke zuignappen. Hierdoor kun je de iPad overal waar je maar wil ophangen. MobileMount is te bestellen via Kickstarter.

MobileMountOp Kickstarter is er een nieuwe, erg compacte houder voor de iPad opgedoken. De MobileMount bestaat uit twee zuignappen en een draaipunt, waardoor je hem kunt gebruiken in bijvoorbeeld de auto, de keuken of gewoon op tafel. Volgens de maker zijn de zuignappen krachtig genoeg om de iPad aan vast te hangen. Wil je er eentje hebben, dan kun je via Kickstarter alvast geld doneren aan het project.

MobileMountOmdat de MobileMount bestaat uit twee zuignappen kun je hem in meerdere posities bevestigen. Zo zet je hem bijvoorbeeld makkelijk op tafel als een standaard, maar is het ook mogelijk om hem vast te plakken aan het raam van je auto of de muur in je slaapkamer. Het draaipunt tussen de twee zuignappen zorgt ervoor dat je hem in de juiste hoek kunt draaien.

De twee zuignappen van de MobileMount bevestig je aan de iPad door ze vast te draaien. Deze methode zorgt ervoor dat ze erg goed vastzitten, waardoor het zelfs mogelijk is om er een stoel mee op te tillen. Wil je de zuignap verwijderen, dan hoef je hem alleen maar de andere kant op te draaien. Wel heb je een vilten sticker nodig wanneer je dit op bepaalde oppervlakken wil doen.

Om de MobileMount van de grond te krijgen moet de bedenker 20.000 dollar via Kickstarter verzamelen. Gezien hij op het moment van schrijven slechts 5.000 dollar van dit doel verwijderd is en nog 39 dagen te gaan heeft, vermoeden wij dat dit wel gaat lukken. Ben je geïnteresseerd, dan kun je 40 dollar doneren om een zwarte MobileMount te ontvangen. Voor 5 dollar meer krijg je de witte variant. De verwachte levertijd is januari 2012.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 10:49
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.