iPhone 2019: render met 3 camera's

Gerucht: Schematische tekening van ‘iPhone XI’ toont cameradesign

Er is een nieuwe schematische tekening van een 2019 iPhone opgedoken, die 'iPhone XI' wordt genoemd. Op de afbeelding is te zien hoe Apple de drie cameralenzen mogelijk gaat indelen.

De 2019 iPhones zijn nog ver weg, maar rond deze tijd van het jaar beginnen vaak de eerste signalen binnen te druppelen hoe de nieuwe iPhones eruit gaan zien. Het zijn meestal de schematische tekeningen die als eerste opduiken en dat is ook nu weer het geval. Op Slashleaks, een website waar allerlei bronnen mogelijke afbeeldingen van aankomende toestellen plaatsen, is de schematische tekening opgedoken van mogelijk de iPhone 2019.

‘Schematische tekening iPhone XI opgedoken’

De afbeelding laat de metalen frame zien waar alle onderdelen in verwerkt worden. In het midden zien we duidelijk de uitsnede voor de spoel voor draadloos opladen. Het is geen verrassing dat er wederom weer draadloos opladen in zit. Onlangs schreven we nog dat de iPhone 11 Wireless Powershare krijgt, zodat je ook andere apparaten ermee kan opladen. Wat verder opvalt is het design van de uitsnede van de camera.

Schematische tekening 2019 iPhone.

In deze tekening zijn drie rondjes te zien waar de cameralenzen in verwerkt worden. Er gaan al veel langer geruchten dat in ieder geval één 2019 iPhone drie camera’s krijgt, maar het is nog de vraag hoe Apple deze gaat indelen. In deze tekening zijn ze dus in een driehoek gezet, met waarschijnlijk in de hoek plek voor de LED-flitser. Dit ontwerp hebben we eerder gezien in renders voor de iPhone met drie camera’s.

Niet alle 2019 iPhones krijgen naar verwachting drie camera’s. Zoals het er nu uit ziet krijgt in ieder geval de grote 6,5-inch iPhone een derde lens. De andere twee modellen krijgen vermoedelijk een dubbele camera, in dezelfde lay-out als bij de huidige modellen. In ons artikel over de 2019 iPhone camera lees je meer wat je kan verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2019, 9:00
Bron Bron Slashleaks
Via Via AppleInsider
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp 2019 iPhone
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.