iPhone 2019: render met 3 camera's

Mogelijk toekomstige iPhone met drie camera’s te zien op renders

Op internet zijn renders verschenen van wat de volgende generatie iPhone zou kunnen voorstellen. Er zijn drie camera's op de achterkant te zien, voorzien van een flitser met mogelijk zes leds.

Renders van iPhone met drie camera’s

De camera’s zitten linksboven in de behuizing, op dezelfde plek waar ze nu ook zitten. De renders van deze 2019 iPhone zijn afkomstig van OnLeaks, die ze maakte voor de Indiase site Digit.in. Opvallend is dat de camera’s ten opzichte van elkaar verspringen en niet op één lijn liggen. Mogelijk heeft dit te maken met de grootte van de sensors, waardoor het niet mogelijk is om ze dichter bij elkaar te plaatsen. Op de afbeeldingen is een vrijwel zwarte uitvoering te zien, al wil dat niet zeggen dat Apple dit jaar ook weer gaat kiezen voor zwart.


Volgens OnLeaks zijn de renders gebaseerd op gelekte informatie. De nieuwste modellen zouden nu in de fase ‘Engineering Verification Testing’ zitten. Dit is een paar fases voordat de massaproductie van start gaat. Het is daardoor nog goed mogelijk dat de toestellen qua design en functionaliteit nog gaan veranderen.

iPhone-render met 3 camera's

OnLeaks baseert zich bij gelekte informatie meestal op technische tekeningen uit de productieketen, die bijvoorbeeld worden gebruikt door accessoiremakers. Waar hij de ideeën voor deze renders vandaan heeft, laat hij niet weten. Wel doet de manier waarop de camera’s zijn geplaatst denken aan de Huawei Mate 20 Pro. Daarbij zit het vlakje met de camera’s echter in het midden. Met drie camera’s is het mogelijk om foto’s met meer diepte te maken en kunnen functies zoals augmented reality nog geavanceerder worden.

Vanaf september 2019 zal Apple de nieuwe iPhones van 2019 presenteren. Er waren al geruchten dat Apple daarbij wil kiezen voor een drievoudige camera, al laat de iPhone XR zien dat het ook met een enkele camera’s goed mogelijk is om dieptefuncties te gebruiken.

iPhone: render met 3 camera's

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2019, 9:46
Categorie Geruchten
Onderwerp 2019 iPhone
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.