iPhone 16 geruchten

Reacties voor: Zo gaan de iPhone 16-modellen eruit zien: gelekte foto toont afmetingen en camera’s

Nieuwe dummy's van de iPhone 16-modellen laten zien hoe de nieuwe iPhones eruit gaan zien. We zien met name het ontwerp van de camera's, de positie van de knoppen en het verschil in grootte.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Als ik het goed bekijk zit er ook nog steeds een simkaart slot aan de zijkant.
    Dat zou betekenen dat ze dit toch nog blijven ondersteunen. Logisch op zich aangezien veel operatoren in Europa en Afrika nog (steeds) niet klaar zijn voor eSIM.

    Reageer op Roy

  2. Ik denk dag als je toe bent aan een nieuwe telefoon, dat dit het moment is om over te stappen op een 15-serie. Ik verwacht de komende tijd acties/kortingen. En de 16 zal niet zoveel verschillen van zijn voorganger.

    Reageer op Phonerd

  3. Kun je van de foto niet afleiden. Simkaart slot is plat en is geen knop. Op de foto zijn alleen knoppen te zien. De onderste knoppen op de afbeelding rechts zijn de zogenaamde action knoppen, waarmee je verschillende “acties” kan uitvoeren.

    Reageer op Rob

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.