iPhone 15 Pro vs iPhone 12 Pro

Reacties voor: Verschillen iPhone 15 Pro vs iPhone 12 Pro: hoeveel ga je erop vooruit?

In deze vergelijking kijken we naar de verschillen tussen de iPhone 15 Pro vs iPhone 12 Pro. Wil je weten hoeveel je erop vooruit gaat als je de overstap maakt? We kijken naar de belangrijkste verschillen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Minder straling ook.

    Reageer op Jan

  2. @Jan:

    Dat is met een software update wel opgelost.

    Reageer op Lemco Luehof

  3. Leuke vergelijking, maar voor mij nog geen reden tot vervanging. Ik wacht wanneer de iPhone 16 komt. Tot die tijd doe ik het nog wel met m’n iPhone 12 Pro Max.

    Reageer op Lemco Luehof

  4. Origineel geplaatst door Lemco Luehof
    Dat is met een software update wel opgelost.

    @Jan:

    Dat vertrouwen heb ik. Maar betekent het functioneel?

    Reageer op jan

  5. @jan: Niets. Paniek om niets. Voor de rest zie ik geen reden om daarvoor m’n iPhone 12 Pro Max de deur te wijzen, daarvoor zijn in mijn ogen de verschillen nog te klein.

    Reageer op Lemco Luehof

  6. Vind het helemaal geen goede vergelijking. Tuurlijk is de 15 pro beter dan de 12 pro alleen maar omdat de laatste een 120hz scherm heeft en de 12 pro niet.

    Betere vergelijking zou de 13 pro VS 15 pro zijn!!

    Reageer op Dani

  7. Origineel geplaatst door Dani

    Vind het helemaal geen goede vergelijking. Tuurlijk is de 15 pro beter dan de 12 pro alleen maar omdat de laatste een 120hz scherm heeft en de 12 pro niet.

    Ben van de 13 Pro Max naar de 15 Pro gegaan (beiden 256 GB) Geen seconde spijt van gehad. Grootste verschil in het voordeel van de 13 Pro Max is natuurlijk de batterij, die ging tussen de 1 en 3 dagen mee en bij de 15 Pro is dat max 2 dagen, afhankelijk van je gebruik. Ik heb heel bewust voor de gewone 15 Pro gekozen omdat ik dit formaat een stuk handzamer vind, en wist vooraf dat van dit model de batterij eerder leeg zou zien. De 5 Pro Max is nog even best wel aanzienlijk groter dan de 13 Pro Max. Kwestie van keuzes maken, dan kan het ook geen teleurstelling zijn.

    Reageer op hans

  8. @hans: Aantoonbaar onjuist 15 pro max is kleiner dan 13 pro max, wel iets dikker

    Reageer op J. Janssen

  9. @hans: Thanks! Maar ik ben een heavy user en met mn 13 pro moet ik overdag toch nog even bijladen want anders haal ik de rest van de dag niet (dual sim user)

    En juist van de 15 pro lees ik dat de stand-by tijd een stuk minder is dan de 13 pro…

    Reageer op Dani

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.